janio Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Zgańcie mnie za lamerskie pytanie, ale nie mówcie, że nie szukałem - bo szukałem :) Do rzeczy - za co odpowiada i do czego służy zmiana napięcia na AGP ? :lol: Co mogę zyskać przy OC grafy podnosząc je ? Edytowane 27 Marca 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 nie podnos tego, to nic nie daje a karte mozna spalic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zgańcie mnie za lamerskie pytanie, ale nie mówcie, że nie szukałem - bo szukałem :) Do rzeczy - za co odpowiada i do czego służy zmiana napięcia na AGP ? :lol: Co mogę zyskać przy OC grafy podnosząc je ? jeżeli podnosisz taktowanie magistrali AGP, i zaczyna sie robić niestabilnie to podniesienie napięcia jest sposobem na ustabilizowanie sytuacji, przez wyostrzenie sygnału :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ale masz mobo na nf2 i masz zablokowane dzielniki więc nic nie musisz kombinować z napięciem agp :] o ile się nie mylę to 1,5V jest na default. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 a podniesienie taktowania AGP cos daje? a podniesienie taktowania AGP cos daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jesli chodzi o wydajnosc to nic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 a podniesienie taktowania AGP cos daje?zależy co robisz i co chcesz osiągnąć, ale jeżeli nie wiesz po co, to znaczy ze nie potrzebujesz zmieniać taktowania AGP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 nie no jestem ciekaw co wynika z podniesienia taktowania agp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jak to co... nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...