Kuba TNW Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Zamierzam zmodernizować znajomemu PC. W pierwszej kolejności zostanie wyminiona Płyta gł. i procesor. Obydwa podzespoły w łącznej cenie: od 300-450zł. Koniecznie na AMD, komputer będzie do grania ale nie wymagającego, więc jak widać po cenie będzie to raczej zestaw bardzo niskobudżetowy. Dałbym radę coś złozyć na socket 754 z nforcem? (na płycie nie trzeba SATA) Procesor AMD Sempron albo Athlon ale nie Athlon 64. Edytowane 27 Marca 2006 przez Kuba TNW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Hmm ja nie widzialem czegos takiego jak Athlon na socket 754 ktory nie jest 64bitowy ale moge ci napisac ze mam na sprzedaz A64 3000+ socket 754 + MSI K8N Neo Platinum (nForce3 250Gb) + boxowy cooler. wszystko w pelni sprawne w super stanie. lezy w tym momencie i czeka na kogos kto go wykorzysta :) Edytowane 27 Marca 2006 przez binek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nie ma AMD teraz nie 64 bit (i sempy i athlony, chyba że stare sempy na s A) AMD Sempron 2600+ s.754 Gigabyte K8NS w 450zł się zmieścisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) popieram przedmówce - sempy się ładnie kręcą a mobo też co nie co wytrzyma Edytowane 28 Marca 2006 przez banti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytaz Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 witam mam to co w podpisie i nie narzekam Zamiast pełnego A64 moze byc Sempron - tez bardzo dobry proc woytaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...