zxcv Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam Zrezygnowalem z uslug providera w grudniu - zlozylem wypowiedzenie 30dni wczesniej. Wszystko ok, mieli przyjechac podpisac papier i nie przyjezdzali tak przez okolo miesiąc. Po dłuższym naleganiu dałem sobie z nimi spokój, ale w zeszłym tyg dzwoni do mnie administrator tej "sieci" :mur: abym skontaktował się w sprawie rozwiązania umowy. Umowilismy sie na konkretny dzien i oczywiscie w dniu w ktorym mial przyjechac cos mu wyskoczylo... jak zwykle zresztą. Przełozyl na następny dzień - równiez się nie zjawił, a umowa nadal jest ważna. W umowie jest napisane, ze uzytkownik ma prawo do rezygnacji, umowilismy sie, ze odbędzie sie to za porozumieniem stron, ale jedna strona utrudnia ten proces.... Co zrobic z tym ? Jest moze jakis paragraf czy cos? Wkońcu jako user mam prawo do rezygnacji z uslug... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Piszesz, że wypowiadasz umowę z dniem. Na koncu, że wypowiedzenie sporzadzono w dwoch identycznych egzemplarzach. Idziesz do siedziby. Każesz się podpisać na obu egzemlarzach. Jeden oddajesz im. Drugi zatrzymujesz dla siebie i wszystko. Pozdrawiam. PS. 365 z indeksem 1 Kodeksu Cywilnego Edytowane 27 Marca 2006 przez Cichon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 http://telekomplikacja.n2o.patrz.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 http://to.jest.super.pliczek.patrz.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 blackangel... korzystaj z edycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...