wadim Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 moj kumpel jest w strazy i im podobno (nieoficjalnie) kazali jak znajda martwe ptaki poprostu je zakopac :) mowi ze to sa spore koszta jezeli cos takiego sie wykryje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja nie wiem jak wy, ale ja w ta ptasią grype i to całe ha pięć en jeden mam całkowićie wbite... wogole mam to w d...e, ja niewiem czego sie ci wszyscy ludzie tak boją i panikują... Zresztą to wszystko jest matrix i tego tak naprawde niczego nie ma, mnie nie ma, was nie ma, tfika nie ma i ogolnie to wszystko jest iluzja, a ptasia grypa to juz najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ja niewiem czego sie ci wszyscy ludzie tak boją i panikują...smierci, cierpienia, bulu Zresztą to wszystko jest matrix i tego tak naprawde niczego nie ma, mnie nie ma, was nie ma, tfika nie ma i ogolnie to wszystko jest iluzja, a ptasia grypa to juz najbardziej.... ale Neo umarl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ... ale Neo umarl :wink:Ale ja nie... :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 kpina.. zart, cała ta ptasia grypa zostałą chyab wymyslona by straszyc ludzi i nic wiecej. Istniec. pewnie istnieje ale wyolbrzymiaja jej zagrrozenie. Bez sensu, wczoraj w gazecie EXTra napisali ze pare dni temu kilka osob znalazło konajacego gołebia i .. i juz cała akcja sie zaczeła. cowboye ze strazy miejskiej sie pojawili i sprawnie przeprowadzili akcje przwiezenia go do weterynarza .. ;) Gdy zadzwoni sie na policje informujac ze jakis zul lezacy na trawniku wyglada na konajacego albo jakis zboczeniec lata za dzieciakami to oczywiscie reakcji nie ma .. a jesli juz to jakis patrol podjedzie pare pozniej :P Napsiałem te przykłady nieco wylbrzymiajac ale jednak maja miejsce .. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...