Skocz do zawartości
macias84

Jaka Zasiłka Na Taki Zestaw

Rekomendowane odpowiedzi

Proc Sempron64 2600@3300 (1.6GHz@2.0GHz)

Płyta Gigabyte K8NS

Pamiatki Apacer 512MB PC400@PC500 synchro z procem

Dysk Maxtor 40GB UltraATA133

Napędy DVD-RW LG GSA-4167B, FDD

Grafa Radeon9500 128/256bit@ 9700

Było wszystko cacy póki nie wsadziłem w kompa tego Radka po tej czynności non stop zwisy w 3dMarku(ewidentny brak mocy), musiałem puścić wszystko na standartowych zegarach i jest ok. karty też nie kręce na tej zasiłce żeby nie spalić

więc jaką zasiłkę do tego aby wszystko chodziło tak jak wcześniej i Radeon się podkręcił bez obawy o zniszczenie karty

teraz w kompie jest standartowy g**** zasilacz iBOXa 350W

Zastanawiam się nad 400 Tracera lub 350 Tagana z allegro ale nie wiem czy to nie zamało

Edytowane przez macias84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego o wiem forumowicze prawie na równi sie smieja z codegena jak z tracera więc TAGAN :D ew.

to co ja mam w podpisie :]

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chieftec 420W możesz ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ,kumpel ma i ciągnie mu stabilnie pentium 4 3,00@4,00ghz a to już niezły pożeracz prądu :D .Za 180zł mozna dostać na alegro.Albo 360W będzie tańszy.

Edytowane przez Whiskas2006

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę właśnie nad Logiciem 400W za 90zł nówka

Waży troszkę to ustrojstwo i dobrze no i w danych prądowo-napięciowych tez nieźle wygląda

Miał ktoś z nim styczność?

http://www.logicconcept.pl/produkty/zasilacze/index.php

Edytowane przez macias84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę właśnie nad Logiciem 400W za 90zł nówka

Waży troszkę to ustrojstwo i dobrze no i w danych prądowo-napięciowych tez nieźle wygląda

Miał ktoś z nim styczność?

http://www.logicconcept.pl/produkty/zasilacze/index.php

Nie kupuj zasilaczy nieznanych marek,takie tanie zasiłki maja często na tabliczkach napisane po 550W a w rzeczywistości nawet 300w nie mają.Ja będe wystawiał jutro na allegro używanego 8 miechów chiefteca ma jeszcze ponad rok gwary za cena koło 100zł,bo kupuje pasywnego :-P nowy kosztował 190.Jak chcesz kupuj. Edytowane przez Whiskas2006

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi