HUNT Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mam pytanie : Jak sprawdzic czy ma sie bledy w pamieci i jak je usunąc . bycmoze mam virusa w ramie ale norton go nie wykrywa. A moze ma ktos taki programik albo link do "nutz & blotz" ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 program do testu pamięci dla cierpliwych i zdeterminowanych: http://www.goldmemory.cz/ fizycznego błędu w pamięci nie usuniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 !! zajeb**ty wpis, nie ma co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 !! zajeb**ty wpis, nie ma co... hihihihihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 lepiej spojrzeć na mój TEMAT. Jesteście strasznie nerwowi - co niektórzy. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 napisałem 'wpis', a nie temat, po za tym to miało być żartem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jeśli Cię uraziłem to przepraszam. trzymaj się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 spoko, pokój bracie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...