McBenner Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mam zamiar kupic taki procek, bo moj jest nie zywy. Poza tym spalilem tez procka mojego kumpla, straty sa duzo. Bo spalony d1200 i a 1700. Bez komentarza :-). Teraz moze wyblagam rodzicow na nowa plyte, bo sprzedam w cholere (spalila mi 2 procki). I tu rodzi sie pytanie co najlepiej brac? Gigabyta na kt400 czy moze epoxa? Czy ktoras z tych plyt ma dzielnik 1/6? Maxymalna cena plyty to ok 450 zl. P.S. Czy moze byc taka sytuacja, ze plyta jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a i pali procki jak leci? Poza tym czy fakt spalenia przez nia dwoch prockow moze miec wplyw na jej zywotnosc? PS2 Boje sie probowac jakiegokolwiek nowego procka na moja plyte bo boje sie ze go zjaram, i bede miec kolejne straty. PS3 Wolalbym zeby mi nie kasowano tego posta, bo ostatnio wyszlo sporo plyt i przegladajac forum nie mam jasnosci co do tego co najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Argh!! Przecie nowy nie jesteś! Uzyj SZUKAJ! :D Lepiej trochę dopłacić do nowego Epoxa 8RDA (ew. z plusem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Doczepie sie do pytania :) Czy na plycie Asus A7V8X ruszy Athlon XP 1700+ 0,13 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Doczepie sie do pytania :) Czy na plycie Asus A7V8X ruszy Athlon XP 1700+ 0,13 ?Ruszy dlaczego miał by nie ruszyć ? Co do tematu to polecam EPOX 8RDA(+) obecnie jedna z najlepszych płyt pod socket A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ruszy dlaczego miał by nie ruszyć ?A u mnie skurkowaniec na KT266A nie idzie F u c k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 EPoX 8RDA(+). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Jeśłi jesteś wstanie dorzucic troche kasy to Epox 8RDA(+) jest najlepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 EpoX i do niego nie potrzebujesz dzielnika 1/6 ma na stałe zablokowaną magistrale PCI na 33MHz (zresztą jak wszsytkie płyty na nForce2 ;) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Oczywiście chodzi mi o EpoX'a 8RDA(+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Tylko ze Epox z + kosztuje prawie 600 zeta( nie wiem ile stoi na WGK) a kolega ma 450 .. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 No wiec wlasnie. 450 zl to i tak wiecej niz poczatkowo mialobyc. Moze ktos mi powiedziec jaka najlepsza plyte na kt400 kupic? MSI, Gigabyte czy Epox? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 No wiec wlasnie. 450 zl to i tak wiecej niz poczatkowo mialobyc. Moze ktos mi powiedziec jaka najlepsza plyte na kt400 kupic? MSI, Gigabyte czy Epox?Z tch co podałeś to IMHO Gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mozesz uzasadnić swój wybór ? Jak to ejst z regulacja napięcia na tej płycie ? Czy na regulacjue napięcia dla RAMu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 EPoX 8RDA(+).Podobno ta płytka jest w Polsce trudno dostępna(przeglądając cenniki Krakowskich firm zgadzam się z tym). Na szczęście płytę wymieniam najwcześniej za 2 tygodnie :) 8RDA+ vs. A7N8X. Jeszcze nie wybrałem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja tam jestem zadowolony z A7V8X... Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Aaaa jeżeli ma być na KT400 to chyba będzie najlepiej Gigabyte. Co do dzielnika 1/6 chyba nie ma takiej płyty na KT400, coś czytałem na twojepc.pl że ma ten dzielnik ale później na jakimś inny serweisie zagranicznym nic nikt nie mówił o dzielniku 1/6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...