rokow Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 witam ponownie przepraszam jeszcze raz poruszam temat dysku sataII ale dotychczas znalezione na tym forum informacje jak i prywatne podpowiedzi użytkowników ni epomogły mi już się zastanawiam czy nie mam popsutego dysku ale do rzeczy mam dysk samsunga na sataII jeśli instalowałem sterownik do sataII (JMicron_XP_2K) po zainstalowaniu windowsa to mialem go w sprzecie do usunięcia a prędkość mierzona hdtachem wynosiła około 127 jeśłi stery wgrałem przy instalacji windowsa (f6 z dyskietki itd) to neistety efekt jest ten sam sprzet do usuniecia dysk samsung prędkość 127 dysk jest napewno podłączony do gniazda sataII w setupie sataII ustawione jest na sata zworka z tyłu dysku wyjęta już ni emam pomysłu co może być przyczyną będę wdzięczny za wszelkie sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 witam ponownie przepraszam jeszcze raz poruszam temat dysku sataII ale dotychczas znalezione na tym forum informacje jak i prywatne podpowiedzi użytkowników ni epomogły mi już się zastanawiam czy nie mam popsutego dysku ale do rzeczy mam dysk samsunga na sataII jeśli instalowałem sterownik do sataII (JMicron_XP_2K) po zainstalowaniu windowsa to mialem go w sprzecie do usunięcia a prędkość mierzona hdtachem wynosiła około 127 jeśłi stery wgrałem przy instalacji windowsa (f6 z dyskietki itd) to neistety efekt jest ten sam sprzet do usuniecia dysk samsung prędkość 127 dysk jest napewno podłączony do gniazda sataII w setupie sataII ustawione jest na sata zworka z tyłu dysku wyjęta już ni emam pomysłu co może być przyczyną będę wdzięczny za wszelkie sugestie Mi też tak wyswietla i sie tym nie przejmuje, jak wszystko działa to nie ma się czymś przejmować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...