Skocz do zawartości
rokow

Problem Z Dyskiem Sataii

Rekomendowane odpowiedzi

witam ponownie

przepraszam jeszcze raz poruszam temat dysku sataII ale dotychczas znalezione na tym forum informacje jak i prywatne podpowiedzi użytkowników ni epomogły mi

już się zastanawiam czy nie mam popsutego dysku ale do rzeczy

mam dysk samsunga na sataII

jeśli instalowałem sterownik do sataII (JMicron_XP_2K) po zainstalowaniu windowsa to mialem

go w sprzecie do usunięcia a prędkość mierzona hdtachem wynosiła około 127

jeśłi stery wgrałem przy instalacji windowsa (f6 z dyskietki itd) to neistety efekt jest ten sam

sprzet do usuniecia dysk samsung prędkość 127

dysk jest napewno podłączony do gniazda sataII w setupie sataII ustawione jest na sata zworka z tyłu dysku wyjęta

już ni emam pomysłu co może być przyczyną będę wdzięczny za wszelkie sugestie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ponownie

przepraszam jeszcze raz poruszam temat dysku sataII ale dotychczas znalezione na tym forum informacje jak i prywatne podpowiedzi użytkowników ni epomogły mi

już się zastanawiam czy nie mam popsutego dysku ale do rzeczy

mam dysk samsunga na sataII

jeśli instalowałem sterownik do sataII (JMicron_XP_2K) po zainstalowaniu windowsa to mialem

go w sprzecie do usunięcia a prędkość mierzona hdtachem wynosiła około 127

jeśłi stery wgrałem przy instalacji windowsa (f6 z dyskietki itd) to neistety efekt jest ten sam

sprzet do usuniecia dysk samsung prędkość 127

dysk jest napewno podłączony do gniazda sataII w setupie sataII ustawione jest na sata zworka z tyłu dysku wyjęta

już ni emam pomysłu co może być przyczyną będę wdzięczny za wszelkie sugestie

Mi też tak wyswietla i sie tym nie przejmuje, jak wszystko działa to nie ma się czymś przejmować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi