Draagnipur Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ostatnio nie jako z przymusu zakupiłem płytkę DFI LP Ultra-D. Moja poprzednia MSI Neo 4 Platinum się popsuła troszku (przy wymianie wiatraka). No nie kupiłem i założyłem. Nie miałem czasu na reinstalację windy no i d.. Taką miałem wydajność, że mówie: no nie, trza się zmobilizować, no i przeinstalowałem windę. Mało tego kupiłem jeszcze Samsunga SATA 250 GB. Moim zdaniem ten dysk to jedna wielka pomyłka. Mój stary Seagate 20GB (z przed 4 lat) tak nie chrzęścił :angry: No i co? No i nadal d... Teraz to winda (2000) uruchamia się znacznie dłużej (ze 2 min, może troche mniej). No i ten wynik w 3D Marku 05, totalna klapa - aż 3500 pkt. Nie pamietam ile było na MSI ale myślę, że było znacznie więcej. Dla przypomnienia mam: GF 6600 GT i 2 x 512MB Geil 400 DC. Jakby kotś mógł mi pomóc co to może być to chętnie wysłucham. Może coś w BIOSie tej płytki mam nie tak ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Z taką znajomością tematu to kup sobie konsolę i nie będziesz miał takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...