Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

od penwego czasu podczas kopiowania lub przenoszenia pliku >500MB np z dysku na dysk ( BARACUDA IV 60 Gb + W2K ) lub na inna partycje ( niewazne czy na moim dysku czy z kogos innego na moj ) pojawia sie ten cholerny komunikat

( pojawia sie tesh np gdy mam film spakowany w >40 plikach *.rar i chcem go rozpakowac )

dodam tylko ze kiedys tego nie bylo a wsio sie zaczelo jak zabralem dysk do koleznki i u niej go podlaczylem---wtedy dzialalo oki ale jak wrocilem do domu i chcialem cos przekopiowac to sie zaczelo ( ma ona przetaktowanego celerona na szynie 75 Mhz czyli 37,5 PCI...czy to moze byc przyczyna??....wydaje mi sie ze nie bo sprawdzalem dysk wszylkim mozliwym softem az po specjalny soft Segate i wszystek bylo ok...bez bado-w itp.....

pomozcie mi bo zaczynam cierpiec na chroniczna desperacje.....

PS

system tesh jush przywrocilem za pomoca Norton Ghosta i nie pomoglo...powiem jeszcze ze u umpla jak zanioslem do niego dysk to wsio dzialalo oki

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dodam tylko ze po zainstalowaniu programu "cachemem" sytacja nieco sie zmienila i moge teraz kopiowac dowolna ilosc i wilkosc plikow z partycji na partycje albo inny dysk ale przenosic i ropakowywac nadal nie mozna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:? No tak, ale jaki komunikat?

- może płyta główna nie radzi sobie z 60GB,

- spróbuj założyć na nowo partycje i sformatować,

- zainstaluj system od nowa, a nie Ghostem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...