dakar00 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jaki polecicie dysk twardy do 500 zł .80 gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 WD z 8 MB cache - moze za tyle pieniedzy znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Tylko i wyłącznie ten WD z 8MB cache. W pewnej gazecie był na 2 miejscu, wyżej był tylko model 120GB. Tesh planuje to kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Niestety jest troche głośny :( Ale nie tak bardzo jak SeagateU5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Niestety jest troche głośny :( Ale nie tak bardzo jak SeagateU5 :) sorry mam wd 8mb tyle, ze 40gb, ale rozni sie od 80 tylko pojemnoscia i moge cie zapewnic, ze gluchy nie jestem, ale praktycznie jst nie slyszalny i nie porownuj go do u5, bo mialem i to jest glosne g*wno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ja moge powiedzieć że mój maxtorek jest spox - konkretniej model 6Y080L0 (2MB cache) lub 6Y080P0 (8MB cahce) - ten drugi jest pewnie droższy. Łożycha olejowe - cicho się kręci - jedynie czasem jak robi seek'a po całej powierzchni to go słychać - ale to raczej z powodu mojej budy :? Wyniczki z HDTacha'a: max: 52054 min: 26056 avg: 41800 access time:12 - 12.8 ms CPU utilization: 6% Grzeje się średnio - jak ma nawiew wentylkiem od dołu (80x80x25 na 7V) to ma 30C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Mam maxtora 60 gb i tez nie narzekam! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mam maxtora 60 gb i tez nie narzekam! :Da czemu masz nazekac? nowy dysk to chodzi luX przeciez nie zauwazysz roznicy miedzy wdse i twoim maxtorem ... tylko w bardzo extramalnych warunkach! (bardzo,bardzo ;) ) jak masz tylko 500pln to bierz maxtora a jak dolozysz pare groszy widzialem go za 530 + pewnie za wysylke cos..... szukaj w sklepach! internetowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Maxtor Maxtor Caviar troszkę bardziej "słyszalniejszy" I tak pewnie kupisz Caviara bo Maxa praktycznie nie ma rynku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 bierz baracude 5 :))) jej napewno nie usłyszysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Maxtor Maxtor Caviar troszkę bardziej "słyszalniejszy" I tak pewnie kupisz Caviara bo Maxa praktycznie nie ma rynku Jak to nie ma :lol: - jest jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Siadłem na chwilę do kompa i za pierwszym podejściem na forum drugi taki topic z prawie takimi samymi odpowiedziami :? Ok, też powiem swoje Maxtor uber alles! I kto mi powie co daje takie wypowiadanie się w kółko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 I kto mi powie co daje takie wypowiadanie się w kółko? Nabijanie sobie postów - ot co :evil: :evil: :evil: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 w koncu udalo mi sie go obejrzec, wydajnoscia nie ustepuje wd z 8 mb cache, a jest tanszy. A co do awaryjnosci, to juz jest nowy model, produkowany z powrotem w malezji a nie w tej trefnej fabryce na wegrzech.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 było to chyba 1000 razy, TOPIC CLOSED :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...