Skocz do zawartości
dakar00

hdd

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety jest troche głośny :( Ale nie tak bardzo jak SeagateU5 :)

sorry mam wd 8mb tyle, ze 40gb, ale rozni sie od 80 tylko pojemnoscia i moge cie zapewnic, ze gluchy nie jestem, ale praktycznie jst nie slyszalny i nie porownuj go do u5, bo mialem i to jest glosne g*wno :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moge powiedzieć że mój maxtorek jest spox - konkretniej model 6Y080L0 (2MB cache) lub 6Y080P0 (8MB cahce) - ten drugi jest pewnie droższy. Łożycha olejowe - cicho się kręci - jedynie czasem jak robi seek'a po całej powierzchni to go słychać - ale to raczej z powodu mojej budy :?

Wyniczki z HDTacha'a:

max: 52054

min: 26056

avg: 41800

access time:12 - 12.8 ms

CPU utilization: 6%

Grzeje się średnio - jak ma nawiew wentylkiem od dołu (80x80x25 na 7V) to ma 30C.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam maxtora 60 gb i tez nie narzekam! :D

a czemu masz nazekac? nowy dysk to chodzi luX przeciez nie zauwazysz roznicy miedzy wdse i twoim maxtorem ... tylko w bardzo extramalnych warunkach! (bardzo,bardzo ;) )

jak masz tylko 500pln to bierz maxtora a jak dolozysz pare groszy widzialem go za 530 + pewnie za wysylke cos..... szukaj w sklepach! internetowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siadłem na chwilę do kompa i za pierwszym podejściem na forum drugi taki topic z prawie takimi samymi odpowiedziami :?

Ok, też powiem swoje Maxtor uber alles!

I kto mi powie co daje takie wypowiadanie się w kółko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...