Kyo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) konfiguracja mojego kolegi kompa to: Zasilacz 350 kij wie jaki:P Sparkle GF 6600 athlon 2200+ Abit nf-s2 512 ram kingston 333mhz Problem jest taki ze podczas grania, niewiadomo po jakim czasie nagle, słysze pisk w głośnikach lub textury w grze( jakas wielka krecha na mapie lub co innego) (ET) sie walą i po chwili wali sie reset, czy jest to problem zasilacza lub tego ze napięcie AGP to 1,5 lub co innego?. I znajomy podczas grania w ET marudzi ale nie pojdzie do serwisu :o Edytowane 28 Marca 2006 przez Kyo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 co nikt się niezna?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 karta krecona czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 nie wlasnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 weź kartę do siebie i spraw czy all ok. mozliwe, że np. zasilacz nie wyrabia, niech kumpel zainstaluje od nowa system, a jak mu się nie chce to driver cleaner i usunąć wszystkie sterowniki vga i instalujemy nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 robił formaty itp inne stary co format dawal nic to niedaje a on niestety z innego miasta kurde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 No to sa dwa wyjscia : 1) PSU nie daje rady 2) Karta sie przegrzewa - ja bym przesmarowal rdzen jakas inna pasta bo moze ta fabryczna zmienila sie juz w proszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Kurde miałem ten sam problem, podobnie jak NERC, wszyscy mamy płyty ABIT'a NF7. Poczytaj mój stary topic, mi pomogło w końcu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=189571&hl= Zrób wszystko co tam radzą, mi ostatecznie pomogło uruchomienie windy w trybie selektywnym, ale rób po kolei wsio co tam jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...