CrazyTomHero Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Witam mam zamiar zrobic sobie baybusa na plytce drukowanej i wlasnie zastanawiam sie czy ktos ma jakies kontakty lub sam robi takie rzeczy.. moj ojciec uzywal protela do robienia drukow plytak a nastepnie sie naswietlalo je czyms itp. (dokladnego procesu nie znam) :) chodzi mi o to czy jak kompu z was podesle rysunek, druk w skali 1:1 to moglby zrobic taka plytke ???? W protelu jak ktos z elektronikow sie zna.. ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja nie robiłem, ale TU masz opisane jak to zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 thx - chyba niej skorzystam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...