mieszacz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam bardzo serdecznie,jutro mam otrzymac ww monitor.Prosze szanownych uczestników o podanie programu którym sprawdził bym czy ww monitor nie ma bad pixeli.Mamn 14 dni na ewentualna wymiane monitora pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam bardzo serdecznie,jutro mam otrzymac ww monitor.Prosze szanownych uczestników o podanie programu którym sprawdził bym czy ww monitor nie ma bad pixeli.Mamn 14 dni na ewentualna wymiane monitora pzdr np: http://www.mva.pl/?kategoria=178&id_kategorii=2&top=178 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszacz Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 np: http://www.mva.pl/?kategoria=178&id_kategorii=2&top=178 Dziekuje slicznie,ale ktory jest do testowania badów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Nawet PAINT + np. ACDsee wystarczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Dziekuje slicznie,ale ktory jest do testowania badów Wyswietlasz plansze testowe: biała, czerwona, niebieska, zielona, czarna i szukasz na oko zapalonych/wadliwych piksli/subpiksli. takie plansze są minnymi w Nokiatest, PassMark, tftTest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 super te prgm do tstowania, jak se kupie LCD to odrazu stestuje a mam zamiar kupic wlasnie tego LCDka co autro postu wiec tu kieruje do niego prosbe zeby zdal relacje jak test powiod sie , przedewszystkim ze smurzeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszacz Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Własnie po 12 godzinnym sprawdzeniu monitora,moge stwierdzic ze 1-na razie zadnych badów na matrycy 2-pivot działa idealnie 3-smuzenia na razie nie zauwazyłem zarówno przy przewijaniu stron,jak i grach 4-obraz wypas Dla kupujacych ww monitor jak brac to tylko z czarnym panelem,problemy z magic tune w tym modelu nie istnieja ,byc moze samsung cos poprawił w sofcie .za monitor zapłaciłem 1730 zł byc moze jest gdzies taniej ,lecz nie brałem z netu,najwazniejsze jest to ze mamy gwarancje zero bright night dat na okres 14 dni ,a jak wiadomo bady najczesciej wyskakuja w 1 tygodniu.Za tydzien postaram sie zdac szersza relacje pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RzeźniQ_dNb Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) to mowisz ze smuzenia nie zauwazyles w grach, a na jakich grach sprawdzales??? sprawdzilwbys np. na doomie3 :razz: a jak testowales monitor tymi prgm i tam bylo w jakims prgm takie fruwajace szybko kwadraty i jak wrazenia? bylo widac kwadrat za kwadratem, czy tak samo jak na zwyklym CRT? Edytowane 30 Marca 2006 przez RzeźniQ_dNb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszacz Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 to mowisz ze smuzenia nie zauwazyles w grach, a na jakich grach sprawdzales??? sprawdzilwbys np. na doomie3 :razz: a jak testowales monitor tymi prgm i tam bylo w jakims prgm takie fruwajace szybko kwadraty i jak wrazenia? bylo widac kwadrat za kwadratem, czy tak samo jak na zwyklym CRT? sprawdzałewm w tej grze i wielu innych,jedynie minimalne smuzenie było w fifie 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszacz Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgodnie z obietnica miałem po tygodxniu opisac wrazenia z uzytkowania monitora.Niestety podczas testowania monitora nokia test pokazały sie 2 bad piksele.Szybki telefon i po 12 godzinach kurier przyjechał po monitor.teraz czekam na nowy,odezwe sie jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam bardzo serdecznie,jutro mam otrzymac ww monitor.Prosze szanownych uczestników o podanie programu którym sprawdził bym czy ww monitor nie ma bad pixeli.Mamn 14 dni na ewentualna wymiane monitora pzdrOCZY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...