dudek564 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam znalazłem telefonik w szafce chem go naprawic ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m telefon na ,,slepo" wpisuje pin i dzwonic moge itp. wszystko chodzi tylko ciagle jest niebieski wyswietlacz, przyczyna jest zepsuty wyswietlacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Chciałbym zauważyć, że sam sobie już odpowiedziałeś na pytanie- chociażby w temacie. Tak, to jest zepsuty wyświetlacz. Kilka miesięcy temu moja dziewczyna wrzuciła takiego T290 do kubka z kawą (nie pytajcie jak :) ), wymiana wyświetlacza kosztowała 40zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Chciałbym zauważyć, że sam sobie już odpowiedziałeś na pytanie- chociażby w temacie. Tak, to jest zepsuty wyświetlacz. Kilka miesięcy temu moja dziewczyna wrzuciła takiego T290 do kubka z kawą (nie pytajcie jak :) ), wymiana wyświetlacza kosztowała 40zł. Koledze też się zdarzyło wrzucić telefon do kawy. Na szczęście rozłożenie na czynniki pierwsze i wyczyszczenie wszystkiego alkoholem i na koniec suszenie pomogło :) Wymiana wyświetlacza powinna pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Warto probowac naprawy bo telefonik sympatyczny :) Takiego wlasnie uzywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 hehe zapewne dziewczyna sie bawiła komorka nad kawą :P dzieki za pomoc . Kupie wyswietlacz na allegro za 50zł i bede miał telefonik zrobiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...