Gość Briareos Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Trwa właśnie mecz Polska - Arabia Saudyjska. Aktualnie jest 2 - 1 ;] Brawo Panowie! Arabia nie jest świetnym zespołem, ale to jest piłka - wielka niewiadoma ;] Co sądzicie o grze naszej reprezentacji? O szkoleniowcu? O zawodnikach? Zapraszam do dyskusji! [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Sosin tak jak Rasiak w meczu z Izraelem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Cała drużyna gra jakby wyszła spod ręki Jepetta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 i tak grają lepiej niż z USA, a Sosin pozytywnie mnie zaskoczył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Koniec tego zenujacego "widowiska". Jedyne dobra to postawa Sosina (dobre i to) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 i po robocie, szejki nam ceny ropy podniosą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nie było tak źle, chociaż momentami było baaardzo nudno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Momentami? [; Ja o mały włos nie zasnąłem ;] Racja, teraz ropa będzie kosztować 6,50 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 niema to jak miłe rozczarowanie Sosinem ''ma się ten łeb'' i teraz odpowiedz po co nam wysoka kłoda Rasiak jak Sosin ma to samo (warunki fizycz.) tylko że on wie kiedy wejść w pole karne i strzelić gooola ,ba nawet 2 w debiucie dobrze zagrał Krzynek mimo że troszke pod-forma, Jeleń (szybkie rajdy) no i Dudek jak zawsze dobry poziom ,na środku pola Mila tylko on się starał ,a reszta coo - słabo kadrowicze do poprawy w obronie na skrzydłach Błaszczykowski w miare udany meczyk ,a na środku obrony tym razem lepszy Bąk od Kłosa który popełnił błąd przy stracie bramy jak na tak doświadczonego obrońcę mhh dziwne nawet jeśli to mecz towarzyski co do Fabiańskiego - może niedługo być z niego gwiazdor GK jak Buffon kiedyś czy teraz Ceh oby tylko grał ciągle i będzie następca Dudka czy Boruca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 cala prawda o naszych grajkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 mogłby ktoś to załadować na szybszy serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 podobno nasza telewizornia szczyci sie tym ize bedzie transmitowac mecze z udzialem polakow jak dla mnie bedza to gora 3 MECZE !!! :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 mecz Polski + 29 innych spotkan (czyli polowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 mecz Polski + 29 innych spotkan (czyli polowa) hehe mialem raczej na mysli fakt iz nasze slabeusze rozegraja niewiele spotkan gdyz zostana rozgromieni :) nie wyjda z grupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Trzeba sobie powiedziec prawde: Arabia to jest pikus - ich pokonanie wcale nie jest zadnym sukcesem - chociaz mnie cieszy postawa Sosina i fakt ze zagralismy mocno rezerwowym skladem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 hehe mialem raczej na mysli fakt iz nasze slabeusze rozegraja niewiele spotkan gdyz zostana rozgromieni :) nie wyjda z grupy Juz walkowalismy wiele razy temat postawy naszych na MŚ i doszlismy do wniosku, ze z grupy powinni wyjsc. A potem Szwecja lub Anglia :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 niebędzie tak żle ,praktycznie będziemy gospodarzami meczów dużo kibiców etc. - wszystko zależeć będzie od naszych drewnianych kłod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Dudi ? Cinko przędzie już. W ogóle ma refleks jak ruski szachista, takie wrażenie po meczu odniosłem, jest jakiś taki hmm niepewny ;). Zawsze musi puścić jakąś szmatę. Niewiele brakowało i na początku stracilibyśmy gola. Obrońców mamy cienkich jak polsilver, wogóle obrona to najsłabszy punkt naszej drużyny. Bąk to stary dziadek już, taki doświadczony niby kopacz i upilnować nie umie ? Z Arabami 2:1 echhh to są jaja imo. Fakt skład mieliśmy jaki mieliśmy, ale przecież każdy wie że Arabia to chłopcy do bicia, raczej w nogę są cincy imo. Nie z taką obroną panowie. Borucowi i Kuszczakowi ostatnio się nie wiedzie na wyspach, Krzynówek bez formy, Smolarek też coś mało strzela, Kiełbasa też bez mocy. A czasu do MŚ coraz mniej. W MŚ nic nie ugramy, z grupy nawet nie wyjdziemy, jestem przekonany w 80%. W pici polo na małe bramki z takim składem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 niebędzie tak żle ,praktycznie będziemy gospodarzami meczów dużo kibiców etc. - wszystko zależeć będzie od naszych drewnianych kłod Nwet nie wspominaj mi o drewnie... Mam nadzieje ze Rasialdinho wyleci ze skladu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 - Jakie jest najlepsze zdjęcie Rasiaka? - Zdjęcie z boiska. Nie no mam nadzieje ze janas jednak nie zabierze "Boazerio" . Do ataku juz z 5 dobrych pozycji jest a jeszcze teraz sosin sie pokazal z dobrej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 dżanas na złósc wszystkim weźmie swojego pinokio na MS moge sie załozyc o bro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 To jest sprawa Janasa kogo wezmie na Mundial - potem go z tego rozlicza w PZPN. Ale to my bedziemy ogladac to, co "wyczarowal" Janas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Dlaczego Janas nie bierze Kiełbasy? Był królem strelców we wzystkich naszych ligach to może zostałby i na mistrzostwach... ale Janas wyciaga jakieś wynalazki. W jakim jeszcze kraju do narodowej jedenastki nie powołuje sie najskuteczniejszego snajpera w lidze? Znacie ten efekt wideo z matrixa, gdy tak wszystko do okoła dzieje siew zwolnionym tempie... Liga mistrzów , graja ze miło patrzeć, pstryk pilotem, Polska - Arabi (Matrix), pstryk pilotem, wyjście z matrixa - liga mistrzów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Kielbacha nie miesci sie teraz do I skladu Korony Strzelil tylko jedna bramke w tej rundzie (PP z Legia) Stal sie w/g mnie takim gwiazdorem. W ogole nie wspolpracuje na boisku z Gajtkowskim i nie pokazuje juz tego co w rundzie jesiennej :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...