LCC Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Oto pierwsze piękne screeny: http://flyawaysimulation.com/article1612.html Tych dodatków w 2004 właśnie brakowało :) Edytowane 25 Września 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ano w FS2004 grało się superancko - lubiłem sobie polatać niezbyt długie trasy - Londyn - Paryż itp super sprawa, naprawdę wciąga. Gdyby tak jeszcze mieć zestawik do sterowania jak miał Wiśnia Wiśniewski w "Jestem jaki jestem" to chyba bym nie odchodził od kompa :wink: Ten screen jest kozacki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Z tego co widzę to nic innego jak przepiękna panorama rodzinnego miasta Billa Gatesa - Seattle. Swoje włości to on potrafi wyeksponować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Symulator lotu eee w czasach kiedy można porwać samolot nożem do tapet :lol: To chyba jedyna porządna pozycja dla ludzi lubiących wczuwać się w pilotów cywilnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 To chyba jedyna porządna pozycja dla ludzi lubiących wczuwać się w pilotów cywilnych?Porządna to mało powiedziane IMO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Sprawdzcie X-Plane. Moim zdaniem duzo lepsza niz gry MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ten screen jest kozacki B) Fani benchmarkow katujacy teraz Obliviona beda sie mieli na co przerzucic ;) Ciekawe jaka maszyna bedzie potrzebna, zeby to udzwignac? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Screen owszem ładny. Właśnie też jestem ciekaw na jakim sprzęcie to będzie w miarę chodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) wielkie lokacje=spore wymagania, karta graficzna będzie miała dużo do roboty więc zapewne trzeba będzie mieć dobry sprzęcior Edytowane 29 Marca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Fani benchmarkow katujacy teraz Obliviona beda sie mieli na co przerzucic ;)No a czego sie spodziewać jeżeli forum jest o kompach..? :mrgreen: Edytowane 29 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Chyba nikt nie twierdzi że mój komp tego nie uciągnie? :> :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayman Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Pewnie będzie:Zoptymalizowane dla procesorów dwurdzeniowych i 7900GTX,X1900 albo coś podobnego acha jeszcze pewnie ze 2GB ramu minumum.Ale widoki robią wrażenie.Pamietam jak ok. 95 roku weszła któraś tam wersja tej gry to była zoptymalizowana pod procesory Pentium a większość ludzi w Polsce to mogła pomażyć o takim sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 No wymagania będą na pewno nie małe. Wiem to z doświadczenia z FS 2004. Na początku miałem GF 5700LE i 512 MB RAM, później się przesiadłem na GF 6600GT (wykręconego) i 1,5 GB RAM i większego efektu niestety nie zaobserwowałem. Sądzę, że chodzi tu o ramki: 4 GB RAM to ten symulator zjada na śniadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 bardziej od karty i ramu potrzebny będzie chyba dobry procek. przynajmiej takie są moje doświadczenia z lock on. w takim symulatorze jest co przeliczać :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 No wymagania będą na pewno nie małe. Wiem to z doświadczenia z FS 2004. Na początku miałem GF 5700LE i 512 MB RAM, później się przesiadłem na GF 6600GT (wykręconego) i 1,5 GB RAM i większego efektu niestety nie zaobserwowałem. Sądzę, że chodzi tu o ramki: 4 GB RAM to ten symulator zjada na śniadanie. 2GB + P D840 + GF6600 (542/1180) i mam w 1280x1024 z AAx2 powyzej 30 FPS z wszystkimi suwakami na maxa. Dawno nie latalem kurcze... A swego czasu nawet kurs chcialem zaczac robic... :| Oczywiscie dodatkowe scenerie (bo te co sa w FS2004 sa dosc biedne) powoduja drastyczny spadek framerate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 wreszcie woda wyglada jak woda a miasto jak miasto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 wreszcie woda wyglada jak woda a miasto jak miasto :) Do 2004 tez sa dodatki poprawiajace wyglad wody. Oraz miasta ;) - Gdanska starowka jest rewelacyjna. BTW: zauwazylem, ze przestalem latac odkad odkrylem earth.google.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 2GB + P D840 + GF6600 (542/1180) i mam w 1280x1024 z AAx2 powyzej 30 FPS z wszystkimi suwakami na maxa. Dawno nie latalem kurcze... A swego czasu nawet kurs chcialem zaczac robic... :| Oczywiscie dodatkowe scenerie (bo te co sa w FS2004 sa dosc biedne) powoduja drastyczny spadek framerate. Wystartuj sobie Airbusem A380, z takimi ustawieniami jak masz, z dodatkową scenerią lotniska JFK w NYC. Z 30 FPS zrobi Ci się 10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Wystartuj sobie Airbusem A380, z takimi ustawieniami jak masz, z dodatkową scenerią lotniska JFK w NYC. Z 30 FPS zrobi Ci się 10 :) Na Prince Juliana z wszystkim na full mialem 2 FPS ;) Polecam to lotnisko - przy wlaczonym wszystkim wyglada nie gorzej niz te screeny (chyba nawet lepiej) ale dziala... T R A G I C Z N I E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 strone już zhackowali :evil: nie wiem jak was ale mnie coraz bardziej tacy pseudo-hakerzy wkurzaja ale screeny piękne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Dobrze, że w Polsce są jeszcze ludzie którzy robią scenerie (z lotniskami) bo się o mało nie pochlastałem jak zobaczyłem Okęcie :( Wgrałem sobie nowe Polskie lotniska i jest git. Nie ma jak wylądować Airbusem A380-800 na Okęciu :) Po takiej akcji musieli później zdrapywać moje gumki z pasu, no bo oczywiście bez "ręcznego" się nie obeszło :) A co do FS2006 mam nadzieję, że w pakiecie znajdzie się Dreamliner 787 i mój ukochany Worldliner 777-200LR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Q: What type of computer hardware will I need to run “Flight Simulator X”? A: While we are still determining exact hardware requirements, we do know that it will run on a wide range of configurations because we want to make “Flight Simulator X” accessible to a wide range of fans. Coś czuje że ja takich ładnych widoków nie pooglądam ... ale to tylko przeczucie (A64 3000+ / GF6600 / 1GB RAM) - nie pooglądam w takim sensie że chcę oprócz oglądania POLATAĆ (co raczej wyklucza pokaz slajdów typu 2-3 FPS). http://www.fsinsider.com/articles/flight_simulator_x_faq.htm http://www.gamespot.com/pc/sim/microsoftfl...s_&subj=6146095 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Dziś a właściwie jutro wychodzi demko najlepszego symulatora lotniczego Flight Simulator X, nie obeznałem się jeszcze z wymaganiami ani nie wiem ile będzie ważyć to demo dla single-player'a. Dostępne będzie pod tym adresem około 2.00 nad ranem. Już się nie mogę doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Dziś a właściwie jutro wychodzi demko najlepszego symulatora lotniczego Flight Simulator X, nie obeznałem się jeszcze z wymaganiami ani nie wiem ile będzie ważyć to demo dla single-player'a. Dostępne będzie pod tym adresem około 2.00 nad ranem. Już się nie mogę doczekać.OMG świetnie! czekam z niecierpliwością, bo 2004 zaczął mnie zanudzać, po za tym oprawa A/V to już nie na dzisiejsze dni czekam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 czy na moim sprzęcie pograłbym w miare sensownie w Microsift Flight Simulator X ? bo nie wiem czy ściągać demo jak już bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 nie żartuj, myślę, że spokojnie się zagra, najwyżej zjedzie się z distance i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 OOO miła wiadomosc dnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Holly shit :blink: Kocham FS od wersji 2002 az do dziś. Nie ba bata, inwestuje w nowego dżoja i fly away bejbe :D Woda pixel shader, błyszczące mokre płyty lotniska, te stepy i zachody słońca ... normalnie miód! :* Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 całkiem spore demko bo aż 637mb, już zasysam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Taki miły komunikat dla napaleńców. Kolega, który już sciągął napisał, że wyciąga ~12fps - AMD X2 4400, 2x Nvidia 7900 GTX, 2 GB RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...