ZielonyTBG Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 tak, polaczenie = enabled dokladniejszy opis jest tu Patrol,a ty u siebie łączyłeś te mostki od sata2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 http://freeride.j.com.pl/tweak/a.jpg htt 350 nie sprawia problemów :) wyżej...nie wiem bo juz chyba zasilacz nie wyrabia :/ A to ja odpowiem :> : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 użyj wyższego mnożnika procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ruskie po 430HTT na tej mobo robili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 użyj wyższego mnożnika procesora A prosze(proc więcej nie daje rady). W weekend chyba zrobie pin-moda i zobaczę czy mobo leci do 375HTT wraz z prockiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 gdybym mial proca z c&q to bym potestował max...ale ładnie widać, że epox jak zawsze daje rade :) Swoją drogą prawie ją kupiłem...ale, że już mi sie nie chcialo czekac na płyte a abita mieli na stanie to kupiłem abita :) jestem i tak zadowolony :D ale uważam, że epoxy wygrywaja cena/jakość! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Patrol,a ty u siebie łączyłeś te mostki od sata2?nie laczylem, nie mam jeszcze hdd sata2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) A prosze(proc więcej nie daje rady). W weekend chyba zrobie pin-moda i zobaczę czy mobo leci do 375HTT wraz z prockiem :D http://img364.imageshack.us/img364/9071/12...z23322253qg.jpg a co to jest? w sensie drut mode? Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 a co to jest? w sensie drut mode? coś takiego. Tobie się to nie przyda bo mozesz wysokie vcore z biosu ustawiać a ja niestety nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ruskie po 430HTT na tej mobo robili :D Możesz podlinkować, lub jakiekolwiek screany :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam mialem chrapke na Dfi Infinity s754 + Sempron 2800 no ale nigdzie jej nie ma to tez sie zastanawiam nad Abit nv8 ale boje sie ze ciezko bedzie na tej plycie procka wykrecic a chcialbym miec te 2600mhz na stale aha zauwarzylem ze teamt o tej plycie umiera moze byscie chlopaki ozywili ten watek ?:) Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Jeffrey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) yyy a ja to niby nie mam na stałe 2600? :] Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A prosze(proc więcej nie daje rady). W weekend chyba zrobie pin-moda i zobaczę czy mobo leci do 375HTT wraz z prockiem :D 2093970[/snapback] coś takiego. Tobie się to nie przyda bo mozesz wysokie vcore z biosu ustawiać a ja niestety nie. Ale to jest do s939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Ale to jest do s939ale chyba piny od zasilania są te same wiec nie ma roznicy.... a nie pomyliło mi się ;) Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ale to jest do s939 Trzeba kliknąć na dole w ten link, i bedzie mozna wybrać pin-moda do 754. Równiez lubię MoBo EPoXa, 3 płyta tej firmy (8K9AI -> 8KRAI -> 8NPA7I ) i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 grzechu a powiedz mi a tym modem da się zejsc z napięciem? bo moja płyta nie oferuje napiec ponizej standartowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 yyy a ja to niby nie mam na stałe 2600? :]no niby masz ale moze byc tak ze trafiles akurat na taki egzemplz plyty a z tego co wiem to kazda dfi ladnie sie kreci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 no niby masz ale moze byc tak ze trafiles akurat na taki egzemplz plyty a z tego co wiem to kazda dfi ladnie sie kreci To racja, ale awaryjność tych płyt i niekompatybilność z róznym sprzętem jest dość spora, wiec jak ktos chce miec bezproblemowy komputer to wezmie cos 3 innych firm (asus/epox/abit). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 no niby masz ale moze byc tak ze trafiles akurat na taki egzemplz plyty a z tego co wiem to kazda dfi ladnie sie kreciprzerobiłem jeszcze 2 takie i te htt350MHz robia napewno :) wiecej nie wiem bo brak czasu/proca na sprawdzanie. a z tego co podał grzesiu wyrzuciłbym asusa bo ubogi do oc jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ja dzisiaj wlasnie zamowilem tego Abita- jutro wieczorem pewnie bede juz testowal. Jakby co, to mam jeszcze mozliwosc zmiany zdania, wiec piszcie, jesli uwazacie, ze to zly wybor (i oczywisci uzasadnienie). Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ja dzisiaj wlasnie zamowilem tego Abita- jutro wieczorem pewnie bede juz testowal. Jakby co, to mam jeszcze mozliwosc zmiany zdania, wiec piszcie, jesli uwazacie, ze to zly wybor (i oczywisci uzasadnienie). Pzdr. Dobry wybór ;) A po przejsciu z K8NE to juz w ogole ;] niebo a ziemia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) k8Ne to byla masakra! Pierwsza sztuka- gubia sie pliki systemowe- 2 tyg. w serwisie. Druga sztuka po 2 dniach trzeba bylo updatowac bos- tydzien w serwisie. Oddali i okazalo sie ,ze nie dziala dzielnik dla pamieci 2/2. W koncu oddali mi kase:) EDIT: Oczywiscie wczoraj zamowilem i uslyszalem "jutro ok. 15 do nas dojedzie". Dzisiaj slysze: "Wiem Pan co... tak dokladnie to nie wiemy kiedy ona moze sie pojawic"- zajebiscie... Edytowane 10 Maja 2006 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 a gdzie zamawiałes? bo ja w komputroniku i mialem ją na następny dzień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 no ja tez w komputroniku, ale na takiej zasadzie, ze wczesniej zarezerwowalem i mialem na drugi dzien ze sklepu odebrac i wlasnie dowiedzialem sie ze moze bedzie w piatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Oto co dziś odkryłem na mojej płycie :D Ramy ustawione w biosie na DDR466... p.s. Tak ma tylko moja płyta czy inne też?:> i czy ten dzielnik wspiera kontroler pamięci czy moja płyta go wymusza?:> Edytowane 11 Maja 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ja nie moge w biosie ustawic takiego dzielnika. Jakiego Biosu uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ruskie po 430HTT na tej mobo robili :D A Polskie wiecej robi na dfi :P [zima oc] to był moje początki i jeszcze nazwy "fsb" używałem :P a potem na zwykłej wodzie :) Tyle o htt dodam od siebie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ja nie moge w biosie ustawic takiego dzielnika. Jakiego Biosu uzywasz?przed ostatniego. z biosu ram na ddr 466Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 zrobilem update BIOSa do wersji 12 i i tak tego nie moge zrobic. Mial ktos moze problemy z temperaturami na tej plytce? moze czujnik jest kopniety... Mam kosmiczne temperatury- probowalem nawet wkladac BOXa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 U mnie z temperaturami jest niby dobrze,za to mam pokopane z napięciami na tej mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...