adamek@ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 znalazłem zdjęcia starego kompa i się nimi z Wami podziele :) jakby nie było jest modyfikacja. Wszelkie normy przeciwpożarowe zostały chyba złamane :) pozdrawiam. ps. tylko nie piszcie że jest brzydki bo doskonale o tym wiem ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 dobra buda ale na haloween Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 najlepszy jest "przycisk" POWER :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 mi się podoba, rzekłbym że rozwiazania sa rewelacyjne: doskonała wentylacja, montaż bez śrubokreta, dostep do podzespołów w kazdej chwili, zasilacz nie nagrzewa wnetrza, generalnie to wymarzona buda dla każdego overclockera, ja bym opatentował i sprzedawał, wszystkie chieftecki i Thermaltaki to chała przy tym arcydziele ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek@ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 no i mam też obecne zdjęcie tej super maszyny ( pII 400mhz 256ram 8GB ) :) szczerze mówiąc wolałem jej kartonowe odzienie. Ta "nowa" buda to jest dopiero do [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Co to jest :?::zonk: Autentycznie brak mi slow, najpierw masowo ludzie wieszali kompy do sciany (nazywali to mod[yfikacja]em) a teraz ten sam schemat z narzuconym kartonem na flaki. Ani to estetyczne nie jest, ani praktyczne a co najwazniejsze niebezpieczne. Dla mnie beznadzieja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 nie no nie jest brzydka.. Wygląda jak dzieło sztuki z wystawy podpisanej jako KICZ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 nie będę pisał że jest brzydkie ale napisze że jest beznadziejne; strata naszego czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek@ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Pewnie że kicz, że brzydka, że ochydna i beznadziejna ale masz lepszy pomysł przy budżecie 0 (słownie zero) złotych. Karton każdy znajdzie, ładne to być nie miało i na biurku szkoda miejsca. A tak sobie z boku stało i działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 hmm, już lepiej załatwić jakieś dechy, pociąć wyrzynarką i skręcić z tego jakąś budę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek@ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 I chyba tak zrobię ! Ta plastikowa buda jest szkaradna przeokrutnie. Tylko boków nie mam ale to nie przeszkadza. Front z drewna zrobię i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Jak tak patrzę na te mody które się ostatnio na Twaeku ukazują... to normalnie mam wyrzuty sumienia, że jeszcze swojego nie pokazałem ;-) Obiecuję, że popracuję jeszcze przez góra miesiąc i pokażę jak powinien mniej więcej wyglądać MOD. I drobna rada - MODa nie da się zrobic w dwie godziny czy przez tydzień - przez tydzień to można go projektować, a samo wykonanie zajmuje kilka miesięcy - jeśli ma być porządnie zrobiony. A kompy na ścianie, w kartonach i szufladach to żadne mody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 w zasadzie papier to dobry budulec (robi sie nawet ultralekkie ramy rowerowe z papieru laczonego odpowiednia zywica, wlasnie szukam takowej tanio). Jest bardzo wytrzymaly i mozna go formowac w dowolny sposob. Ale opamietaj sie chopie, wywalic dziure tepym scyzorykiem potrafi nawet srednio rozgarnieta blondynka, i nazwac modem tego no nie ma jak. Wez sie do konkretnej roboty, bo to co teraz zobaczylem mozna nazwac tylko proba zaistnienia na sile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek@ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Carlos wyobraź sobie że nie pokazałem tego bajzlu dlatego żeby zaistnieć. Nie ma czym się chwalić. Pokazałem to jako ciekawostkę. No i wiedziałem że krytyka będzie ostra :) tacy ludzie siedzą na tym forum. Czytam tu od paru dni i uśmiałem się nie raz :) I to jest właścciwy powód. np koentażTimotei. Krótko i dosadnie :) mało z krzesła nie spadłem :) wszyscy pokazują jako tako zrobione lub dobre mody to teraz macie obrzydliwca !! ps. może zrobimy konkurs!?: ==== mod w 15 minut ==== :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Widzę, że rozśmieszyć Cię jest równie łatwo, jak trudno przychodzi nazwanie tego czegoś czymkolwiek. Słowo mod powinno być w tym temacie wycenzurowane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek@ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 masz masz rację. żaden z tego mod. Ale wystaw jakieś gów..o i wróć po chwili żeby wysłuchać narzekań, krytyki i "ciepłych słów"...to naprawdę jest zabawne :) ps. może zablokujcie ten wątek już bo rzeczywiście nic nie wnosi i tylko jaja sobie robię. ps2. Carlos z tym papierem to interesujące.Tylko czy samo klejenie go żywicą wystarczy? Przyznam się że nie znam się na produkcji pudeł kartonowych ale chyba to jest klejone i sprasowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Pewnie że kicz, że brzydka, że ochydna i beznadziejna ale masz lepszy pomysł przy budżecie 0 (słownie zero) złotych. Karton każdy znajdzie, ładne to być nie miało i na biurku szkoda miejsca. A tak sobie z boku stało i działało. chcesz sie założyć? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 nie chce mi sie tlumaczyc procesu impregnacji papieru. Poszukaj sobie w goglach. Natomiast nawet jesli to mialo byc dla przyslowiowej "zwaly", ja nadal nie widze w tym nic smiesznego. Dla zwaly masz dzial "osla laczka", a zeby sie pochwalic "pochwal sie". Modyfikacje zchodza na psy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Modyfikacje Schodza na psy... Zawsze bedzie ktoś kto zrobi dobrego moda ;) Resztę trzeba ignorować bo wyplenić się nie da... Edytowane 30 Marca 2006 przez Pekaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 schodzić -odzę, -odzą; -odź, -odź·ciea miało być moze z chodzą? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Z chodzą schodzą ;) ale coś czasem się trafi godnego uwagi.... ale nie tu. KARTON MOD --- HARDCORE DISCO MOD --- ŚCIANA MOD --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 jej zrobilem ortografa...i co to teraz ze mna bedzie...przyznaje sie do wszystkiego, to ja zabilem bialego kroliczka... hyhy, no coz, kazdemu sie moze trafic byczek:P. Pisalem tego posta o 7 rano, a o tej godzinie to ja w drzwi nie trafiam... Zawsze bedzie ktoś kto zrobi dobrego moda Resztę trzeba ignorować bo wyplenić się nie da... kiedy ja nie potrafie ignorowac. Ja czerpie dzika przyjemnosc z mozliwosci krytykowania:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) jej zrobilem ortografa...i co to teraz ze mna bedzie...przyznaje sie do wszystkiego, to ja zabilem bialego kroliczka... hyhy, no coz, kazdemu sie moze trafic byczek:P. Pisalem tego posta o 7 rano, a o tej godzinie to ja w drzwi nie trafiam... schodzą - tutaj? :wink: Edytowane 31 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 kiedys mialem ladniej :> w pudelku po butach nike [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...