jojoro Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Kiedyś widziałem schemat budowy rheobusa oparty na lm317t potencjometrach i podświetlany diodami. Może ktoś z was pamięta gdzie to było i podrzuci mi link? Bo tak sobie myślę że bez stabilizatorów napięcia to te potencjometry musiały by wytrzymywać przynajmniej 2W - a to są już wielkie kloce i to dość drogie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18721 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Polaros --> Dzięki, dokładnie tego szukałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Polaros --> Dzięki, dokładnie tego szukałem. W takim razie kiepsko szukałeś(tzn nie użyłeś opcji szukaj) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Polaros --> Dzięki, dokładnie tego szukałem. W takim razie kiepsko szukałeś(tzn nie użyłeś opcji szukaj) 8) Nie sądziłem, że schemat ten znajdę na tym forum. Pierwotnie widziałem go na jednej z zagranicznych stron poswięconej moddingowi, ale zapomniałem na której. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...