machoojo Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Po pierwsze mysz mi nie chciala dzialac podczas instalacji winowsa xp(co za lipa) Zainstalowalem stery i nadal jej nie mogl wykryc, reinstalowalem, instalowalem najnowsze, jakos zaczol dzialac, ale w windzie ciagle chcial wykrywac nowy sprzet i mialem '?' miast Razora w ustawieniach systemowych. Po paru wlaczeniach kompa, znow jej nie widzi. Jak poprawnie zainstalowac te stery, ktory sterownik, ma ktos jakas mala solucje na ten temat? Czy wsparcie z biosu myszy pod usb ma jakies znaczenie(probowalem ale to chyba nic nie daje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caparzo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam copperheada, wzialem instrukcje instalacji i krok po kroku, niczego!! nie omijajac robilem to co bylo napisane i wszystko mi dziala, wiec moze nie robisz wg instrukcji lub masz walnieta mysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Wg. mnie masz coś z kablem. Ktoś tutaj na forum miał podobny problem chyba :/ Dał myche na gwarancje i problem zniknął. Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Gr3jli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 w xp chodzi bez problemu, nawet bez sterow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Jak ją podłączasz, zanim zainstalujesz sterowniki, to wykrywa tylko nowe urządzenie "interfejsu HID" czy wykrywa też Razer Copperhead? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 nie pamietam ale wszystko chodzilo oky nawet bez sterow oczywiscie nie mozna konfigurowac bez sterow dodatkowych opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Spróbuj podłączyć mysz do najniższego portu usb tzn tego najbliżej złącz pci. Nie wiem jaki jest związek ale jak u siebie podłączę razera do innego portu to sterowniki też go nie rozpoznają i działa jak zwykła mysz. Masz prawie identyczną płytę więc może to pomoże. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 U mnie od razu wykrył wszystko jak być powinno. Może masz jakiś mega bajzel w sterach i dlatego się wali... weż gryzonia pod pache i śmignij do jakiegoś kumpla i zobacz czy dzieje się to samo czy wszystko ok. U mnie nigdy nie było problemu z podłączeniem czegokolwiek pod port USB... od razu wykrywał sprzęt sam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...