Skocz do zawartości
machoojo

Problemy Z Razor Copperhead

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze mysz mi nie chciala dzialac podczas instalacji winowsa xp(co za lipa)

Zainstalowalem stery i nadal jej nie mogl wykryc, reinstalowalem, instalowalem najnowsze, jakos zaczol dzialac, ale w windzie ciagle chcial wykrywac nowy sprzet i mialem '?' miast Razora w ustawieniach systemowych.

Po paru wlaczeniach kompa, znow jej nie widzi.

Jak poprawnie zainstalowac te stery, ktory sterownik, ma ktos jakas mala solucje na ten temat?

Czy wsparcie z biosu myszy pod usb ma jakies znaczenie(probowalem ale to chyba nic nie daje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj podłączyć mysz do najniższego portu usb tzn tego najbliżej złącz pci. Nie wiem jaki jest związek ale jak u siebie podłączę razera do innego portu to sterowniki też go nie rozpoznają i działa jak zwykła mysz. Masz prawie identyczną płytę więc może to pomoże.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie od razu wykrył wszystko jak być powinno.

Może masz jakiś mega bajzel w sterach i dlatego się wali...

weż gryzonia pod pache i śmignij do jakiegoś kumpla i zobacz czy dzieje się to samo czy wszystko ok.

U mnie nigdy nie było problemu z podłączeniem czegokolwiek pod port USB...

od razu wykrywał sprzęt sam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi