J@r3k Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Czesc Szukalem na necie Vmoda do 5500 ale nie ma wiec postanowilem posluzyc sie tym ( V MOD FX 5200 ) Nio i tu zaczynaja sie schody bo moja karta wyglada inaczej niz ta na zdjeciach z vmoda 5200 Pare fotek A na fotce nizej pokazane jest gdzie znajduje sie stabilizator napiec oznaczony jako APW 7060 u mnie na karcie, na fx 5200 jest on zupelnie gdzie indziej nio i teraz juz sie calkiem gubie bo jesli ja dolutuje rezystorki do APW7060 tak jak nalezy to nie wiem do czego mam to dalej lutowac i gdzie jest GND umnie na karcie Pomozcie prosze :) z gory bardzio dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@r3k Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jak nikt nic nie wie... hmm... to moze macie schemat PCB od karty Galaxy FX 5500 128Mb/128bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...