Skocz do zawartości
welyk

Ktora Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Radeon X600 Pro Gigabyte GV-RX60P128DE 128 MB DVI + TV BOX (400/500) ~260zł

Radeon X1300 Pro Microstar 256MB TV&DVI BOX ~360zł

GeForce 7300GS Leadtek 128MB HDTV & DVI (PCI-E) ~260zł

co z tego wybrać, jak widac kasa ograniczona :) poczytałem troche o tych kartach i...

X600Pro chyba troche cienka

X1300Pro, chyba nie warto dpołacać tej kasy

7300GS, zbiera dobre opinie ale przeraza mnie ten turbo cache :/

sprzęt jak w podpisie. chciałoby sie czesem pograc ale wiem ze za ta kase nie mam co marzyc o super wrazeniach, chciałbym jednak te kase wydac jak najlepiej.

co radzicie i dlaczego?

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

6600 GE ??

czy miałes na mysli LE?

6600GE jak najbardziej a nie le, ge to gt z niższymi taktami i ceną, a kręci sie wyśmienicie, jest od firmy galaxy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sie właśnie zastanawiałem :)

ale jakos ciezko te karte znaleźć, widze ze sa wersje na agp, ja potrzebuje na pcie, bo mobo bede zmienial tez na asusa P5LD2.

tak sie tylko zastanawiam ile to kosztuje, wersja na agpo na allegro jest za 500zeta. na pcie pewnie taniej ale ile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczekaj do 4 kwietnia na premiere 7300Gt :]

tak właśnie myślałem ale czy ta karta bedzie taka "fajna" jak sie zapowiada? gdyby dołozyli pamieci 128bit i jeszcze podnieśli taktowanie rdzenia to przeciez bedzie kosić X1300Pro, GF6600, moze zblizy sie do 6600GT(no moze z tym 6600GT to przesadziłem;) )... chyba zbyt pieknie sie zanosi zeby tak było :)

Edytowane przez welyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi