Krootki Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Słuchajcie niewiarygodniej opowieści :) Siedzę sobie dzisiaj, chciałem coś sprawdzić i odpalam 3DMarka. A tu nagle wywala mi komunikat, że potrzebuję Direct X 8.1. Myślę sobie "co jest k***a?!?! Może to jakaś gierka zainstalowała mi 7.0, albo 8.0??? Hmmm." Odpalam szybciutko dxdiag i co widze? DIRECT X 9.0.... No niby nic, ALE: - NIGDY nie ściągałem i nie instalowałem tego Directa (no bo po ch** mi?) - SPRAWDZAŁEM w historii Windows Update i nie ma śladu po Direct X (zresztą tego chyba tak się nie da zainstalować) - są tylko łatki krytyczne i aktualizacje zabezpieczeń - NIE MAM właczonych automatycznych aktualizacji (100%) - NIKT oprócz mnie nie używa mojego kompa. To skąd się to cholerstwo wzięło???? Jak mi się to zainstalowało ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 kosmici :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Offtopic troszke, ale tez z tej serii. nvmax mi przy kazdej instalacji wywala, ze musze miec detonatory z serii conajmniej 20.xx. mam 41.09. moze zakladales bete? ja zaczalem instalacje i przerwalem. mialem dx8, ale 3dmark widzial 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Nie, nie instalowałem bety. Nie ściągałem tego w ogóle z netu... Dobrze, że za parę dni robię reinstal (wymiana sprzętu), ale dla mnie to strasznie dziwne... A może to faktycznie kosmici??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Odpowiedz jest prosta dxdiag ci źle pokazuje wersje DX i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Aliens was here 8) But where is Agent Mulder 8) 8) :lol: :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Hubert :) skadwziales takie genialne logo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 w ktoeyms poscie kiedys byl adres do stronki ze smiesznymi filmikami i tam byl ten obrazek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...