Małysz22 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Siema wszystkim - potrzebuje zrobi sobie partycje o pojemnosci 5 lub 6 gb na jakis czas - a potem zebym mugl ja Usunąć - Mam program "PartitionMagic 8.0" tylko nie wim co i jak - jak by ktos mi napisał - jaki mam wpisac rozmiar - czy jest potrzebna Dyskietka Startowa = Odp czekam .>>>??????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 floppy sie przyda jak cos nie pojdzie dobrze, musisz zmniejszyc rozmiar jednej partycji na wolnym miejscu zrobic nowa i juz masz PKM na partycji i resize na wolnym obszarze mozesz zrobic partycje juz w windzie bez pomocy PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz22 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Dziekowka = jakos doszlem do tego = obcykalem juz = wszysto gra heheheheh - luziikkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...