Lock@ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mam myszkę i klawiaturę A4Tech. Mysz optyczna bezprzewodowa i klawa bezprzewodowa. To jest zestaw jakiś office coś tam. Odbiornik jest podłączony do USB. I teraz pytanie - jak zmusić kompa do uruchamiania pzrze wciśniecie klawiatury lub przycisku myszy? Ustawiam w BIOS w Power management uruchamianie z USB ale nie działa. A szkoda bo do kompa muszę się schylać daleko :D Miałem podobny zestaw ale podłączany normalnie do portów myszy i klawy i działało. Niestety ładowarka nie działała i mi wymienili na "lepsze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukashh Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Mam myszkę i klawiaturę A4Tech. Mysz optyczna bezprzewodowa i klawa bezprzewodowa. To jest zestaw jakiś office coś tam. Odbiornik jest podłączony do USB. I teraz pytanie - jak zmusić kompa do uruchamiania pzrze wciśniecie klawiatury lub przycisku myszy? Ustawiam w BIOS w Power management uruchamianie z USB ale nie działa. A szkoda bo do kompa muszę się schylać daleko :D Miałem podobny zestaw ale podłączany normalnie do portów myszy i klawy i działało. Niestety ładowarka nie działała i mi wymienili na "lepsze". Sprawdz czy nie masz opcji w biosie USB keyboard mouse itp. Ta opcja identyfikuje mysz i klawiature. System sam moze je rozpoznac ale jak komputer jest wylaczony to ciezko mu jest odebrac sygnal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...