playerradek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Siemka, jestem tu nowy. Mam sobie taki sprzęt: AMD Athlon 3k+ Venice DH-E6 (@2600MHz) oraz płytę główną ASUS A8N-SLi ... i tą płyte i proca moge sprzedac za 1150zł, czyli raczej mi się opłaca. I takto co kupić za owe 1150zł nowego?? Myślałem żeby dołożyć troche do selekta Opterona144 (2.8GHz) z arche (780zł) i do tego jakąś płytę tylko niebardzo wiem jaką (może DFI) . Co polecacie i czy wogóle opłaca mi się wymieniać?? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerradek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 No więc uproszcze sprawę... Jaką płytę i jakiego proca kupić za 1200zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Opteron 144 selekt oraz do tego Epox 9NPA+ ultra, albo jesli mozesz dołozyc troche pieniedzy to DFi LP Ultra-d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...