lunatyk19 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam, Chcę kupić nowego laptopa miałem do tej pory Actine Omege 2 z procesorem pentium 4 (zwykłym) 640mb ramu i jakaś grafiką sis, niestety w laptopie bardzo często włączało się głośne i męczące chłodzenie, dlatego go sprzedałem i szukam teraz czegoś nowego do kupienia. Chciałbym, aby laptop był jak najcichszy. Raczej w nic nie gram, ale nie będzie źle jak odpali się któryś z NFS`ów. Zastanawiam się nad: 1)ASUS A3H-5010 CM380-1.6/15/40/256 DDRII/DVDRWDUAL/ VIA UniChrome Pro VN800 2)Fujitsu – Siemens AMILO PRO V2035 CM370-1.5/15,4/40/256 DDRII/DVDRWDUAL /Wifi/Intel 910GML 3)ACER TM 2413 NWLMi CM370-1.5/15,4/40/256 DDRII/DVDRWDUAL/Wifi/Intel 910GML Wszystkie laptopy są w podobnej cenie poniżej 2650zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aku1980 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 mam acera dokładnie tą wersją i jestem zadowolony. jedyny problem jaki z nim mam to źle usytuowane gniazdo słuchawek (pod touchpadem) i już mi działa tylko jeden głośnik-wyrwałem przypadkiem przy podłączeniu głośników zewnętrznych. Poza tym chodzi elegancko, bateria nie jest za rewelacyjna, ale jest oki. aha, coś mi w nim świszczy :-) jak coś to wal śmiało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatyk19 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 a jak z chlodzeniem? bo ogulnie to acer nie ma zbyt dobrej renomy tak mi sie conajmnie wydaje :/ najbardziej podoba mi sie asus ale nie ma wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 dokupienie wifi to kwestia 50zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 aku1980 napisał(a): ...jedyny problem jaki z nim mam to źle usytuowane gniazdo słuchawek (pod touchpadem) i już mi działa tylko jeden głośnik-wyrwałem przypadkiem przy podłączeniu głośników zewnętrznych. Poza tym chodzi elegancko, bateria nie jest za rewelacyjna, ale jest oki. aha, coś mi w nim świszczy :-) jak coś to wal śmiało Pozatym czasami nie chce się włączyć, pękają zawiasy, lakier z obudowy się sciera, i matryca czasami nie działa.. W dodatku coś w nim świszczy - może świstak... :mur: :lol2: :D Buhaha - aku1980 ładną reklamę marce ACER wystawiłeś... Z tych 3 wymienionych przez lunatyka firm godną polecenia jest chyba tylko ASUS... Acera bałbym się kupić podobnie FS... Poszukaj w ofercie ASUSA, HP... Hmm to chyba tyle - innych lapsów bałbym się polecić w tej kategorii cenowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...