Skocz do zawartości
lunatyk19

Asus Czy Fujitsu A Moze Acer? Prosze O Opinie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcę kupić nowego laptopa miałem do tej pory Actine Omege 2 z procesorem pentium 4 (zwykłym) 640mb ramu i jakaś grafiką sis, niestety w laptopie bardzo często włączało się głośne i męczące chłodzenie, dlatego go sprzedałem i szukam teraz czegoś nowego do kupienia. Chciałbym, aby laptop był jak najcichszy. Raczej w nic nie gram, ale nie będzie źle jak odpali się któryś z NFS`ów.

Zastanawiam się nad:

1)ASUS A3H-5010 CM380-1.6/15/40/256 DDRII/DVDRWDUAL/ VIA UniChrome Pro VN800

2)Fujitsu – Siemens AMILO PRO V2035 CM370-1.5/15,4/40/256 DDRII/DVDRWDUAL /Wifi/Intel 910GML

3)ACER TM 2413 NWLMi CM370-1.5/15,4/40/256 DDRII/DVDRWDUAL/Wifi/Intel 910GML

Wszystkie laptopy są w podobnej cenie poniżej 2650zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam acera dokładnie tą wersją i jestem zadowolony. jedyny problem jaki z nim mam to źle usytuowane gniazdo słuchawek (pod touchpadem) i już mi działa tylko jeden głośnik-wyrwałem przypadkiem przy podłączeniu głośników zewnętrznych. Poza tym chodzi elegancko, bateria nie jest za rewelacyjna, ale jest oki. aha, coś mi w nim świszczy :-) jak coś to wal śmiało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aku1980 napisał(a):

...jedyny problem jaki z nim mam to źle usytuowane gniazdo słuchawek (pod touchpadem) i już mi działa tylko jeden głośnik-wyrwałem przypadkiem przy podłączeniu głośników zewnętrznych. Poza tym chodzi elegancko, bateria nie jest za rewelacyjna, ale jest oki. aha, coś mi w nim świszczy :-) jak coś to wal śmiało

Pozatym czasami nie chce się włączyć, pękają zawiasy, lakier z obudowy się sciera, i matryca czasami nie działa.. W dodatku coś w nim świszczy - może świstak... :mur: :lol2: :D

Buhaha - aku1980 ładną reklamę marce ACER wystawiłeś...

Z tych 3 wymienionych przez lunatyka firm godną polecenia jest chyba tylko ASUS...

Acera bałbym się kupić podobnie FS...

Poszukaj w ofercie ASUSA, HP... Hmm to chyba tyle - innych lapsów bałbym się polecić w tej kategorii cenowej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi