__laska__ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Mam GF FX 5600 leadtek i problrm jest w tym że chciałem ją sobie podkręcić w trybie 3d ale go niema. Niemoge sobie zmienić taktowania ani dla trybu 2d ani 3d bo ich poprostu niema, nigdzie niemoge przełączyc. Jest tylko jeden wspólny dla obydwu. Czego tak jest?? powiedzcie mi bo niemam zielonego pojęcia czy to jest normalne czy karta jest zwalona. A i jescze jedno w biosie jak sie komp uruchamia tam na gurze niepisze mi ze mam GF 5600 tylko jakies cyferki i literki są, wczesniej mialem GF 5200 i pisało ze jest 5200. i jescze jedno. karta ma caly czas 70 stopni, czy siedzie w windowsi czy gram nic sie niezmienia caly czas jest 70, Tak ma byc czy cos jest zwalone?? Edytowane 29 Marca 2006 przez __laska__ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thenat17 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 jak ty chesz tą karte przetaktowac, programem? ręcznie ? jesli programmem to polecam Riva tuner albo lepszy CoolBits 2 ( jest to setup do rejestru reg.) i dizeki niemu w sterownikach ForcWarei inych w Nvidia Deskop manager masz opcje taktowania i ustawiasz sobie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__laska__ Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Chyba normalne ze programem. Ale chodzi mi o to że mam w każdym programie do kręcenia niemoge sobie ustawić osobnego ustawienia zegarów dla trubu 2D i osobnego dla 3D. I niewiem czego tak jest powiedzcie mi czego tak jest???!!- na standardowych ustawieniach 324-552 w 3dmarku 2003 mam 2452 punkty a jak zmienilem na 360-600 to tylko 600 punktów Edytowane 29 Marca 2006 przez __laska__ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...