Skocz do zawartości
ludi7

Nietypowy Problem Z Grami...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!!

Qumpel ma nietypowy problemik. Jego komp to:

Sempron 3000 s 939

grafa gigabyte GeForce 6600 128mb

mobo jakiś gigabyte

i 512mb ramu

Problem polega na tym, że gdy uruchamia niektóre gierki np. Godfather'a to wyskakuje czarne tło a potem resecik :huh: Dzieje się tak tylko w nielicznych grach, reszta normalnie chodzi. Problem pojawia sie nawet po zainstalowaniu nowych sterowników do grafy :sad: Jednak gdy zainstaluje gre kilka razy w końcu udaje mu się ją uruchomić, jednak problem po jakimś czasnie powraca :blink: dodam jeszce że mam te same sterowniki do grafy co on, zainstalowałem sobie jego grę u siebie i chodzi bez problemowo :huh:

CZy ktoś moze mi powiedzieć co zrobić żeby wszystko chodziło jak należy??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Wszystkie stery poinstalowane, jaki zasilacz, pomierz miernikiem czy trzyma napięcia, potestuj kompa 3d markami i prime95.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stery wszystkie są zainstalowane, 3dsmark śmiga ładnie prime w porządku, a mierzyć napięcia nie umiem i nie mam narzędzi odpowiednich :wink: ale nie sądzie żeby to przez zasilator bo dzieje się tak tylko w nielicznych grach

,reszta chodzi pięknie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co z systemem? glowkujecie o hardware a tu moze system zasyfiony :) jaki win? zrob skan skaner.mks.com.pl, nod32 , zrob porzadek z rejestrem np: jv16, registry mechanic, skan ad-aware, wywalenie smieci www.hijackthis.de

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi