ludi7 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam wszystkich!! Qumpel ma nietypowy problemik. Jego komp to: Sempron 3000 s 939 grafa gigabyte GeForce 6600 128mb mobo jakiś gigabyte i 512mb ramu Problem polega na tym, że gdy uruchamia niektóre gierki np. Godfather'a to wyskakuje czarne tło a potem resecik :huh: Dzieje się tak tylko w nielicznych grach, reszta normalnie chodzi. Problem pojawia sie nawet po zainstalowaniu nowych sterowników do grafy :sad: Jednak gdy zainstaluje gre kilka razy w końcu udaje mu się ją uruchomić, jednak problem po jakimś czasnie powraca :blink: dodam jeszce że mam te same sterowniki do grafy co on, zainstalowałem sobie jego grę u siebie i chodzi bez problemowo :huh: CZy ktoś moze mi powiedzieć co zrobić żeby wszystko chodziło jak należy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Wszystkie stery poinstalowane, jaki zasilacz, pomierz miernikiem czy trzyma napięcia, potestuj kompa 3d markami i prime95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Stery wszystkie są zainstalowane, 3dsmark śmiga ładnie prime w porządku, a mierzyć napięcia nie umiem i nie mam narzędzi odpowiednich :wink: ale nie sądzie żeby to przez zasilator bo dzieje się tak tylko w nielicznych grach ,reszta chodzi pięknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydzio Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Proponuję uruchomić jeszcze MemTest 86+ na noc i SuperPI 32M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 a co z systemem? glowkujecie o hardware a tu moze system zasyfiony :) jaki win? zrob skan skaner.mks.com.pl, nod32 , zrob porzadek z rejestrem np: jv16, registry mechanic, skan ad-aware, wywalenie smieci www.hijackthis.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...