foka333 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Pytanie jak w temacie - jak zresetowac ustawienia biosu?? Domyslam sie ze trzeba rozkręcic laptopa i potem zworką kolo baterii wyczyścić ustawienia. Mam rację?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Byl taki sposob w nowszych stacjonarnych plytach, ze przy starcie trzymalo sie przycisk insert... Moze tutaj tez zadziala... Spobowac nie zaszkodzi. Zrob tak. Na wylaczonym laptopie przycisnij i trzymaj klawisz insert, a nastepnie wlacz laptopa. Daj znac czy odnioslo skutek. Edytowane 30 Marca 2006 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jak przytrzymanie nie pomoże to przy uruchamianiu kompa wciskaj klawisz insert. Kiedyś potrzebowałem zresetować ustawienia biosu i właśnie pomogło wciskanie klawisza przy starcie jak go tylko przytrzymywałem to nie było efektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foka333 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 udało się, dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...