kubajakubek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam. Posiadam karte graficzna gf4mx440 se 64mb z tv-out, szerokość magistrali pamięci 128, biosem 4.17.00.69.X6Efirmy sparkle.Karta na rdzeniu osiaga bez żadnych v-modów 390 !!! a na pamięciach 396 (pamięć samsung 4ns) mam kilka pytań. Oto one: 1. czy moge wgrać bios od pełnowartoścowego gf4mx440 (ja posiadam gf4 mx440se ale jak u siebie w biosie zmieniam dzieki programowi X-BIOS Editor wartości dla GPU i memory to tylko wartość GPU zapisuje się jaka ustale a pamięć nadal na 332 automatycznie przechodzi) chciałem wgrać inny bios aby można było ustawić na stałe w biose np. dla opamięci 400. 2 Jeśli bym wgrał inny bios czy lepiej wgrać bios przeznaczony dla pamięci samsung 4ns (takie posiadam) czy do 5ns (może by lepiej się krecily??) 3 Skąd moge wziąś bios do mojej karty graficznej ?? szukałem na forum i w goglach lecz nic nie znalazłem. Może ktoś może mi przesłać swój bios ?? PROSZE POMOCY :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 A może ktoś posiada gf4 mx440 lub mx460 i mog by mi wysłać biosa ?/ Mój email to kubacki1989@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 jaak juz bedziesz mial to opisz jak wszystko zrobiles... Ja tez mam ochote sie pobawic z moim MXem, ale jakos nie moge sie zabrac................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udalo mi się wpisująć komęde A:\nvflash -s...(nazwa pliku to te kropli lecz wpisywane bez rozszerzenia) -f...(nazwa pliku z rozszerzeniem) Czyli wygląda tak np. " a:\nvflash -s nowy -f nowy.rom " i po takim zabiegu na ślepo karta wstała bo nie posiadam karty pod pci tylko pod agp i to właśnie jedynie tego gf4 mx440 :) :P Prosze może ktoś może mi przesłać bios od mx460 firmy nvidia lub Sparkle?? PLIZZZZZZZZZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 OOOOOOOOOOOOO ile odpowiedzi <wysmiewacz> po prostu nie piszcie tak wiele, bo nie nadążam czytać :PP. Super forum, na którym nikt nie zna odpowiedzi lub nie chce pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vermaden Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 tu masz pelna baze biosow do wszystkiego w dziale download ;) http://www.mvktech.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...