BoNt3k Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam, Mam taki problem ze od jakiegos czasu Router rozlacza sie (ikonka w trayu kabel sieciowy rozlaczony) i nie mam sieci. Dioda STATUS caly czas mruga - nie wiem czy tak powinno byc??? Czesto tez widac jakby sie ruter restartowal ( mrugaja na raz i znikaja wszystkie diody na dlinku - czasami zalaczy siec tylko po t zeby za chwile rozlaczy :((( w czym moze byc problem ? mial ktos taki problem ??? robilem reset routerka i wpisywalem wszystkei dane od poczatku - dalej to samo :((( juz brak pomysu - co zrobic ?? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@n!4k Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jeżeli nie spaprałeś ustawień na rozłączanie co określony czas to mi wygląda na uszkodzonego. Wgrywałeś nowy firmware? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNt3k Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jeżeli nie spaprałeś ustawień na rozłączanie co określony czas to mi wygląda na uszkodzonego. Wgrywałeś nowy firmware? no jeszcze nei wgrywalem - ustawien tez raczej eni spapralem. Ktos mi powiedzial zebym sprawdzil na innym zasilaczu. No coz - dam znac wkrotce pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...