Gim Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mam Intelowski radiator na Intelu IV 570 i płycie intela D925 XCV. Chciałem zmienić obroty wiatraczka żeby tak nie huczał, ale za cholerę nie mogę zejść poniżej 2000 RPM tj. 75% obrotów. Ustawiajac dowolną wartość pomiedzy 0% a 75% mam wciąż tą samą wartość... Intel napisał mi że ZALECANE obroty to 2000 do 6000 RPM. Tylko że przy moim wiatraczku max to 2500... Ma ktoś jakiś pomysł jak zjechać te obroty niżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 podłączyć wiatraczek na 7v do molexa i ci spadną obroty znacząco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 fan mate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gim Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 fan mate. SPRAWDZA SIĘ IDEALNIE - DZIĘKI!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...