billy Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 zesc mam taki problem, zainstalowałem ffdshow, xvid, lame i ac3 i.....nic mi nie chodzi, odtwarzam w bestplayerze, nie widzi mi prawdopodobnie kodekow bo w trayu nie pojaia sie nawet ikonka ffdshow (zawsze prz odtwarzaniu filomow jest), odtwarzaja sie tylko krotkie filmiki mpg ale otwieraja sie 2 minuty i nie korzystaja z ffdshow tylko z jakis windosowskich kodekow9 sprawdzałem w opcji własciwosci w bs) z gory dzieki krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 zesc mam taki problem, zainstalowałem ffdshow, xvid, lame i ac3 i.....nic mi nie chodzi, odtwarzam w bestplayerze, nie widzi mi prawdopodobnie kodekow bo w trayu nie pojaia sie nawet ikonka ffdshow (zawsze prz odtwarzaniu filomow jest), odtwarzaja sie tylko krotkie filmiki mpg ale otwieraja sie 2 minuty i nie korzystaja z ffdshow tylko z jakis windosowskich kodekow9 sprawdzałem w opcji własciwosci w bs) z gory dzieki krzysiek wyinstaluj kodeki, zainstaluj sobie paczke CCCP. W ustawieniach daj mu re-register filters i reset all settings Albo obejdz problem - zainstaluj playera z wlasnymi kodekami np: vlc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...