Beowulf Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Wszystko co przeczytalem na forum odnosnie mojego problemu nie daje mi pelnej odpowiedzi. Mam to co w temacie, dvd podlaczone do karty przewodem cyfrowym, system instalowany juz kilka razy :) i wciaz w jakimkolwiek odtwarzaczu DVD nie mam mozliwosci wyboru dzwieku 5.1 Wszedzie (stery) staralem sie okreslic taka konfiguracje i nic. Mam najnowsze stery audigy, a sytuacjka byla taka sama na wszystkich poprzednich. Prosze o pomoc. Czy u Was jest tak samo, (5.1) to raczej nie jest tylko chwyt reklamowy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Chwyt reklamowy :) A tak powaznie Beowulf to cos moze uradzimy jak przyjade do Ciebie za poltora tygodnia:) Z polowka "wiskacza" napewno cos wymyslimy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 od polowki to nam rozumu nie przybedzie... ale od litra moze tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...