losie0 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam zwracam sie do was z takim problem otoz : mialem dysk systemowy na ktorym byl windows XP wczoraj dolozylem drugi i nagralem na nim linux kiedy odpiolem ten dysk z linuxem caly czas pokazuje mi sie przy staracie okienko ktory system wybrac.. i teraz jak ustawic zeby windows automatycznie sie wlaczal tak jak kiedys?? pozdrawiam i prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 w konsoli ( start, uruchom, cmd ) bootcfg jak juz bedziesz wiedzial co usunac to: bootcfg /delete /id [tu wpisz numer wyczytany w poprzedniej komendzie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navarre Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ja to robie inaczej :) Start->Uruchom->msconfig Tam znajdz przycisk edytuj plik win.ini otwiera ci sie i tam kasujesz całą linijkę z wpisem zawierającym nazwe pingwina. Zapisujesz i eta wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losie0 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Dzieki pomogl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jeszcze można tak: mój komputer >właściwości>zaawansowane>ustawienia uruchamianie i odzyskiwanie(i tu można wszystko poustawiać łącznie z czasem wyświetlania wyboru systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 jak juz wszystkie metody to wszystkie;) c:\boot.ini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jeszcze można tak: mój komputer >właściwości>zaawansowane>ustawienia uruchamianie i odzyskiwanie(i tu można wszystko poustawiać łącznie z czasem wyświetlania wyboru systemu. najmniejskomplikowana i najprostza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...