neron9 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam. Wygrałem aukcję http://www.allegro.pl/show_item.php?item=93648412. Czy możecie coś napisać o tym allegrowiczu. Od niedzieli nie mam kontaktu z nim. Nie wiem czy to jakiś przekręt. Kasę przelałem w poniedziałek za pamiątki. Czy miał ktoś z was kontakt jakikolwiek z tym Allegrowiczem? Proszę o odpisanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam ja na twoim miejscu juz bym sie odezwal do allegro ze koles tnie w balon bo to nie mala kasa jest. Widac koles nie powazny jest 4 dni to max ile mozna czekac ja kiedys czekalem na przesylke i okazalo sie ze po 4 dniach jak zadzwonilem to nie byla jescze wyslana ... zal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 chyba narazie nie ma o co panikowac - przeciez facet ma ponad 100 pozytywów jesli kase wyslales w poniedzialek - zakladam ze przelewem to mogla do niego dotrzec dopiero wczoraj lub nawet dzis mysle ze do piatku max wysle paczke i w poniedzialek dostaniesz ja sam niedawno kupilem takiesame pamieci za tasama cene facet tez mial ponad 100 punktow, ale i tak bylo troche nerwow pamieci dostalem i wszystko jest OK inna sprawa to to czemu sie nie odzywa moze komp mu nawalil albo siec padla (u mnie czesto neta nie ma) nie mozesz sie inaczej skontaktowac ? nie bylo przypadkiem numeru telefonu w wiadomosci od allegro ?? ja bym zaczol panikowac po tygodniu trzymam kciuki za to ze wszystko dobrze sie skonczy pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neron9 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 No i doczekałem się informacji od Allegrowicza, cytuję" Witam,pojdzie na poczatku przyszlego tyg Pozdrawiam" No nieźle, a ja sobie włosy wyrywam z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Pocieszające :) Mniej więcej kolejny tydzień czekania na kostki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 a napisał w aukcji chociaz ze pamięci sprowadza>? czy ma je na stanie? Jak karze tyle czekać to raczej na pewno nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 G.Skille dalej są uznawane za egzotyczny towar w naszym kraju :/ Nie mam nic przeciw kupowaniu czegoś z USA na Allegro ale użytkownik musi o tym poinformować napisać ile to potrwa i jakie są zasady wtedy można brać o ile komentarze nie mówią inaczej, bo jak widomo w naszym kraju kupić coś porządnego graniczy z cudem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...