PiPoL Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam. Kupiłem płyte ECS K7S6A, wszystko było by OK, gdyby nie to, że jak podłącze karte sieciową to nie działa. Mam 2 karty sieciowe, z czego 1 jest nówka wczoraj kupiona, na innych komputerach działają obydwie. Natomiast tutaj, robią zwis kompa jak tylko WIN XP chce je zainstalować... Postawiłem na nowo Winde i jest to samo. Jak podłączyłem na czas instalacji karte sieciową, to zwis był w czasie instalacji systemu... Jak chcem wgrać stery ze strony producenta sieciówki to także jest zwis... Co jest grane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 A czy na pewno są sprawne??Może podkręcaleś komputer i zwiększyłeś częstotliwość szyny PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 A czy na pewno są sprawne??Może podkręcaleś komputer i zwiększyłeś częstotliwość szyny PCI. Są sprawne, bo na innym komputerze działają. Nic nie było podkręcane ani zmieniane, wyczyściłem także BIOS i nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...