S.W.A.T Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 witam, wczoraj nagle (cos musialem zwalic...) pod ikonkami wyskoczylo mi tło: jak to usunac? ustawienia w moim komputerze mma tak ustawione, wszystko pozaznaczane: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Zmień na ustawienia wydajności , zatwierdź a potem jeszcze raz na ustawienia najleprzego wyglądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 nadal to samo! nie robilem po tym restartu ^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vilen555 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Wyłącz aktywny pulpit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 hmmm jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Na ekranie prawy klawisz -> Właściwości , zakładka "Tło" , okno "Wybierz obraz tła.." -> ustaw na "Brak". Przynajmniej tak jest u mnie, ale ja mam W2K. Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ok, przywrocilem system z 28marca i smiga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...