pirkens Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 CZESC!!! Wlaśnie sobie zmieniłem kompa, i do mojego zestawu dołączyłem radeona x550 128MB 128Bit. I mam problen - a mianowicie jakim programem najlepiej podkrecac tego radka(i czy sa duze mozliwosci overclockingu w tej grafie?) prosze o pomoc Moj komp: plyta glowna - Asus P5GD2-X procesor - Pentium4 2.66 506(64bit) pamiec - 512ddr2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Tu... Raczyles, choc troche poszukac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirkens Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 ha ha ha :(:(:( a wlasnie ze patrzylem i lipa niema nic konkretnie o x550, wiec liczylem na wasza pomoc, ale widze ze jestescie bardzo sklonni cos podpowiedziec:(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Podkrecasz w sterownikach, krecisz na ile Ci tylko pozwoli temp i wystepowanie artefaktow........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirkens Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 a moze dokladnie - gdzie sa te opcje w sterownikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirkens Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Znacie moze jakies dobre(dla zaawansowanych uzyktownikow) programy do overclockingu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 rivatuner....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 a moze dokladnie - gdzie sa te opcje w sterownikach? Znacie moze jakies dobre(dla zaawansowanych uzyktownikow) programy do overclockingu? ja czegos nie rozumiem, najpierw piszesz że nawet nie wiesz gdzie są opcje OC w sterach a potem pytasz się o zaawansowany program. to tak jakbyś nie umiał obsługiwać notatnika a brał się za worda, sorry ale ja to tak odbieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirkens Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 no niewiem gdzie sa te opcje podkrecania w sterach, ale jak jest jakis pozadny programik do OC to raczej sa "na wieszku" te zegary do podkrecania:/ co nie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) zainstaluj Atitool - prościej się nie da http://www.techpowerup.com/downloads/Tweaking/ATITool Edytowane 30 Marca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...