bartezjusz Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 http://img150.imageshack.us/my.php?image=23of1.jpg Altec FX6021 zjada na śniadanie wszystkie Logi. pod wzgledem odtwarzania muzyki tak ale ma w cholerę innych przypadłosci -niestety , bardziej wynikajacych z konstrukcji "osprzetu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 ale ma w cholerę innych przypadłosci -niestety , bardziej wynikajacych z konstrukcji "osprzetu" a możesz napisać jakich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 EHHHHHHHHHHH już prawie miałem te Alteci, ale gościu zmienił zasady aukcji i cena zatrzymała się na kwocie 700 pare złotych :( więc odpuściłem i musiałem zaopatrzyć się w logitechy, które są beznadziejne do słuchania muzyki, ale czasami wypierdzą cos ciekawego :) co do wypowiedzi bartezjusza zgadzam się z nim w 99%, logitechy są idealne do filmów i gier, choć umpa umpa też zagrają ładnie ;), ale to chyba potrafią każde głośniki ;) z goła inne zdanie ma kaamien, który wg mnie wypisuje bzdury, a te jego żenżadła wyglądają żenująco na tych podstawkach, sorry ale zobacz jak to wygląd, śmiech na sali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 a te jego żenżadła wyglądają żenująco na tych podstawkach, sorry ale zobacz jak to wygląd, śmiech na sali muszę się z Tobą zgodzić.sam nieźle się uśmiałem jak to zobaczyłem. :lol: http://pikomp.com/sklep/product_info.php?c...&products_id=47 684zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 hehe zabawne te komentarze o braku srodka i tak dalej, sami audiofile, moze sie wam dzialy pomylily. Ja mialem audigy + 5.1 inspire, i mnie nie satysfakcjonowala jakosc dzwieku a juz napewno nie to ze na polowie glosnosci glosnik basowy pierdzial jak ta lala. Przesiadlem sie na lapa i kupilem do niego z-2300 bo chcialem w koncu cos czego sie nie da wykonczyc przy normalnym sluchaniu muzy. Pierwsze uruchomienie to takie ze mi wlosy na rekach stanely deba. Bas jest MOCARNY nie da sie wprowadzic te glosniki w jakies harczenie. Granie w fps`y z basem podkrecenym do max ale z glosnoscia na 1.3 to piekne doznania dzwiekowe i wiracje pod rekami. Ja cenie wyzej ac97+z2300 niz audigy i 5.1 z subem do 50wat. Chyba ze 5.1 bylo by z THX z kategorii gosnikow za 1000w gore ale wiadomo ze to juz sporo kasy do wydania... za sporo DLA MNIE. Napewno z-2300 graja lepiej na audigy ale ja nie kupie do lapa bo mnie wnerwiaja dodatkowe kable a wykop glosniki maja az nadto mi wystarczajacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 ciekawe... jedyna konkretna rzecz jaka powiedziales o tym zestawie tutaj cytat: Bas jest MOCARNY nie da sie wprowadzic te glosniki w jakies harczenie. a potem na temat doznań: Pierwsze uruchomienie to takie ze mi wlosy na rekach stanely deba. Bas jest MOCARNY nie da sie wprowadzic te glosniki w jakies harczenie. Granie w fps`y z basem podkrecenym do max ale z glosnoscia na 1.3 to piekne doznania dzwiekowe i wiracje pod rekami. a co ze srednica a co z górą co nie ma? co nie ma zadnych wrazen? wlosy nie staja deba od nich? (potrafia) nie wprawiaja w trans i mile rozleniwienie albo powala detalicznościa? no tak pierdziawy komputerowe z jednym driverem na malutka satelite i wszystko jasne poczytaj czasem co piszesz i czym sie podniecasz z2300/5500 to nie zestaw do muzyki, nigdy nie byl z mysla o muzyce tworzony pozdr i zycze zdrowego przemyslenia tego co napisales i posluchania prawdziwego audio (jak mieszkasz w poznaniu to zapraszam) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) no wiem co pisze i podtrzymuje to co napisalem. Soprany przeciez tez sa, ale dla mnie to one tak samo brzmia na inspire i tak samo na z-2300. Wiem co to znaczy dobry zestaw bo przesluchiwalem sobie w media markt, tylko ze na mnie to nie robi wrazenia, nie wiem, moze nie mam tak wrazliwego sluchu, dla mnie po prostu sopran to sopran. Mi zawsze brakowalo w komputerowych glosnikach dobrego basu i z-2300 taki bas dostarcza. Nie zamierzam w przyszlosci budowac zadnego zestawu hi-fi bo przyjemnosc z teog plynaca sie nie kalkuluje z wydatkami, ja wole zainwestowac sobie pieniadze w x-boxa360, plazme, nowa rakiete tenisowa, a nie w glosniki - dla mnie to kasa w bloto, dla mnie zadowalajacym w 100% progiem jest z-2300, moze jedynie brakuje w grach tylu ale jakos mnie to smyra. Ja sie obawiam ze malo kogo tutaj interesuje zestaw Cantiego z tego prostgo powodu ze ludzie (gracze) szukaja zetawu ktory za najmniejsze pieniadze najlepiej gra. Watpie zeby ktos z piszacych na tym forum pod wplywem ohów i ahów Cantiego kupil sobie do grania albo sluchania zestaw za 5000-6000tys zl do kompa. Jedyne co Canti robi to dezinformuje "normalnych" userow ktorzy pomysla ze glosniki do kompa z THX graja jak manta za 150zl. Edytowane 15 Maja 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Canti.powiedz nam wszystkim szczerze ile masz lat?.W kółko powtarzasz to samo.Przecież wszyscy dobrze wiedzą jaki jest twój stosunek do głośników komputerowych.Na wszystkich topicach dotyczących głośników komputerowych wypisujesz do znudzenia,wciąż te same rzeczy.Taką postawą spowodowałeś że nikt już nie traktuje Cię poważnie i ma głęboko gdzieś Twoje pseudo-audiofilskie wywody.Miej człowieku trochę rozumu i daj sobie spokój z wypisywaniem wciąż tych samych rzeczy na wszystkich topicach.Jesteś naprawdę aż tak zakompleksiony że musisz się ciągle powtarzać,żeby wreszcie ktoś Cię zauważył i docenił?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) http://img150.imageshack.us/my.php?image=23of1.jpg Altec FX6021 zjada na śniadanie wszystkie Logi.Znajdzcie mi choć jedną negatywną recenzję tych głośników w necie. Szkoda tylko że kosztują aż 700zł. To dużo ... ale z drugiej strony niewiele w porównaniu do produktów firmy EDIROL ( Roland ) :wink: ... Edytowane 15 Maja 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Od kiedy jestem na forum i zaglądam do działu Audio, zawsze czytam to samo... Ciągłe spory i kłutnie na temat sprzętu audio. Ja sie już wyłączam z tematu... Podpisuje się po ostatnią wypowiedzią kurka i RALF11, w pełni się z nimi zgadzam. Odemnie tyle. A jeśli chodzi o resztę, to narazie "Audiofile". P.S. Wiem że mój post nic nie wnosi konkretnego i nie jest zgodny z regulaminem, ale nie mogłem już wytrzymać. Ludzie nie warto sie kłucić o sprawy w których ZAWSZE inni będą mieli odmienne zdanie. Nie chciałem tym postem nikogo urazić, a jeśli to zrobiłem - sory. Pozdrawiam! Edytowane 15 Maja 2006 przez kaamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) kurek pokaz gdzie kogokolwiek namawialem/przekonywalem i gdzie napisalem ze glosniki graja jak manta thx to jajco i nic nie znaczy, wcale nie mowi czy zestaw gra najlepiej prosze cie nie stawaj sie kolejnym obrazonym bo pojechalem po twoich glosnikach bo tak sie wlasnie zachowujesz (tak jak ralf11 co nadal trzyma do mnie uraze) powiesz mi ze twoje glosniki sa najlepsze? nie powiesz bo nie sa i dobrze to wiesz i za podobna kase mozna dostac cos co gra lepiej i nadaje sie do muzyki w odroznieniu od tych logow zgadzam sie z toba ze to moze tobie wystarczac i super ciesz sie innym wystarczaja sluchawki za 20 zl i tez dobrze ludzie sie pytaja w watkach co bedzie najlepsze za x zł i im podaje mozliwosci i co zagra najlepiej masz z tym jakis problem? ralf11 tobie to doslownie sorra za wypowiedz - _odpierdala_ masz jakies kompleksy czy cos? poczytaj co ty wypisujesz - nic konkretnego ciagle to samo sam polecam soundsticks i logi5500 w zaleznosci od ceny wez sam daj se siana bo trolujesz i nic nie wnosisz do rozmowy jakos czuje ze te "11" w twoim nicku to wiek, bo ciagle psioczysz na mnie jak male dziecko obrazone aha i jeszcze te wspaniale zdanie: "Taką postawą spowodowałeś że nikt już nie traktuje Cię poważnie i ma głęboko gdzieś Twoje pseudo-audiofilskie wywody." ojej i co teraz zrobisz? zaplaczesz i powiesz ze nikt mnie nie lubi tak jak napisales w innym watku? zachowujesz sie jak dziecko z piaskownicy i mow za siebie a nie za cale forum najwyrazniej moje opinie na temat sprzetu ci nie odpowiadaja? nie? z tego co pamietam forum do tego sluzy. kaamien tez uwazasz ze nie wnosze nic do rozmowy? jedyne co robie to mowie ze ktos klamie jesli mowi ze cos jest najlepsze oraz podaje inne mozliwosci od logow bo jak dotad posiadacze logow polecaja tylko to co maja A teraz do wszystkich moich przeciwnikow pokazcie mi - dokladnie zacytujcie - gdzie mowie cos co jest nieprawda lub nie wnosi nic do rozmowy wogole to wy wszyscy obrazajacy sie smieszni jestescie, traktujecie krytyke swojego sprzetu jako krytyke was samych, gadamy o sprzecie a nie o was! pzdr i milego szukania Edytowane 15 Maja 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Canti taki z ciebie wujek dobra rada ale w temacie obok ktory mowi wyraznie czyli JAKA KARTA do z-2300.... jedziesz po logitech z-2300 i takie to wlasnie z toba gadanie, niby chcesz doradzac a tak naprawde ludzie cie maja po dziorki w nosie i twojego audiofilskiego sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 myslalem ze masz resztki jakiegos honoru nie temat nie brzmi :JAKA KARTA do z-2300 temat brzmi Z-2300 a pierwszy post wyglada tak: NA poczatek: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139321&hl=2300 jush czytałem... Wszelakie opinie i komentarze brzmia zachecajaco... Czy kots z was ma takowe głosniczki? Jak one sie sprawuja? kończ waść wstydu se oszczędź i to nie ja pierwszy pojechalem po z-2300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Canti.Proponuję założyć Ci odzielny topic "Alternatywa dla zestawów komputerowych 2.1/5.1" i tam się wymądrzać a nie wpierdalać się bez sensu we wszystkie topici i wciąż gadać to samo.Jakbyś miał choć trochę honoru,to dawno już byś to zrobił.Pozatym nie odpowiedziałeś mi na najważniejsze pytanie:"ile masz lat?",co świadczy że napewno niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) jesli wedlug ciebie to swiadczy ze niewiele to startuj do maratonu usmiechu wygrasz napewno rotfl narazie powiem ci ze dowod, prawko i ksiazeczke wojskow juz mam jakis czas :) po co zakladac oddzielny watek? nadal nic konretnego nie powiedziales i sam nie odpowiedziales na moje pytanie gdzie napisalem cos zlego? pokaz gdzie "pisze to samo" Edytowane 15 Maja 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) OMFG Jak przesledzic ten watek to widac ze ludzie sobie gadaja w spokoju o logach az przychodzi Canti... Edytowane 16 Maja 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ojej pojechalem logom niesamowicie a co sa wysokich lotów? czemu nie wkleiłeś linka do wątku czyżbyś się wstydził tego co napisałeś zaraz po mnie? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=192674 moze dlatego ze nie napisales NIC na temat gadalismy sobie spokojnie o kartach dzwiekowych a ty wparowujesz i dajesz glupie wpisy ktore nic nie wnosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Canti a coz mozna napisac czlowiekowi ktory pisze ze 5 kanalowy dzwiek to smiec? Ja roumiem ze dla audiofila istnieje tylko stereo ale to jest skrajnie fundamentalne podejscie, ale mimo to ja np. rozumiem tych ludzi, ale jak ktos pisze ze 5.1 to smiec to znaczy ze jest tylko pozerem i za wszelka cene chce na siebie zwrocic uwage kontrowersyjnymi wypowiedziami (tak jak te o logach) mnie to bawi do łez, do łez Canti... Edytowane 16 Maja 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ... pisze ze 1) 5 kanalowy dzwiek to smiec? Ja roumiem ze 2) dla audiofila istnieje tylko stereo 1) Tak nie można napisać, ktokolwiek tak napisał ? 2) Nieprawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 kurek od teraz w moich oczach jestes poprostu klamcą który chce wszczynać tylko kłótnie i bronić swego tylko dlatego, że to twoje sam posiadam kino domowe, polecam ludziom powoli kompletowac dobre 5.1, polecam ludziom jbl`e 5.1 i sam mowie ze logitechy to dobry wybor jesli sie dobra cene znajdzie wez skonczu juz bo tylko wstyd sobie przynosisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 zabawne to jest jak cie punktuje non stop no ale jak chcesz... i nie nazywaj mnie klamca, chyba ze mi pokazesz w ktorym miejscu klamie. Punkuje cie jak chce a ty sie ciskasz i jakies farmazony wypisujesz o klamstwach moich, no i czy ty jestes powazny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) ty nie odpuscisz sobie co? naucz sie czytac nie napisalem "zestaw 5.1" tylko "5.1 dolby digitale" i inne smieci typu EAX bo o to chodzi w orginalnych sterownikach creativa w porownaniu do kx`ow w ktorych brak dla nich wsparcia i o tym cala rozmowa jest!!! nie o tym czy zestawy 5.1 sa dobre czy nie!!! podaj drugi przyklad, a moze mam sam ci dac screena w ktorym namawiam do kina domowego? Edytowane 16 Maja 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Canti kazdy widzi co napisales z czarnego bialego nie zrobisz, zebys sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) nie ma co z toba rozmawiac w poscie zaczolem pisac o kx`ach i bylo to w odniesieniu do niemoznosci uzywania w kx`ach dts`ow/ dolby digitali i eaxow a zreszta pisz sobie co chcesz nie bede sie przed dzieckiem tlumaczyl bo nie mam z czego, ciekawe co kolejnego co napisalem zaczniesz wytykac paluszkiem wolajac "ooh ooh on napisal to a tamto" jak ci sie nie podoba to alt-f4 Edytowane 16 Maja 2006 przez Canti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...