matirr Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 W imieniu całej grupy tworzącej serwisTSPC wszytkich zapraszam na odwiedzenie naszej strony a szczególnie w dniu 1 Kwietnia. A dlaczego 1 kwietnia?? ?Poniewaz wtedy: -dużo zabawnego humoru;] -a także to co każdy lubi najbardziej MNÓSTWO KONKURSÓW Z NAGRODAMI -ponadto mnówsto testów A na naszym forum testy i odpowiedzi na każde z waszych pytań związanych z komputerami, grami, internetem i nie tylko!!! TSPC-forum TSPC- strona główna*** SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!! TSPC *** strona chwilowo nie działa ale 1 kwietnia ruszy ponownie z super konkursami i nagrodami!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 tweak 2? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 no moje odczucie takie samo..czyzby tweak 2? :D tweak 2? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Tweak 2 - Przyczajony wiatrak, ukryty radiator ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard18 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 To nie jest tweak... tutaj głównym tematem jest O/C i modding komputera, a tam software i bezpieczeństwo... więc różnica jest. I dlaczego od razu tweak ?? Mnie tamten serwis wogóle nie przypomina tweaka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Mi się nie podoba. Jakoś od razu zalatuje CMS'em, ale trudno. Wygląd może być. Niektóre tytuły są nieczytelne, rozmazują się [chodzi mi o te pomarańczowe nagłówki tematów]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Ten pomarańczowy na stronie mi się nie podoba!!! Wg mnie zmienić i to szybko. Logo też nie najwyższych lotów. Poza tym ujdzie w tłumie ;-) Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...