bercik133 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Mam problem z ustawieniem strony startowej.Włącza się jakaś, a gdy zmienie na google, to nadal ona jest pierwsza.POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 czyzby byla to strona XXX? przeskanuj system pod kontem spyware'ow i innego shitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik133 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 A czym to zrobić??? Nie znam się na tym. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 na przykład tym: ad-aware, spybot search & destroy, spy sweeper... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) To ja nie bede tworzyl nowego topicu tylko zapytam tutaj. Zawsze udawalo mi sie ustawic strone jaka chcialem. Chroniony jestem nie zle (2 antyviry, 2 firewalle) spywareow szukalem i nie mam a strona ktora mi sie ustawia non stop to msn.com (nie lubie tej firmy a tym bardziej jej strony ktora non stop jest przeciazona wiec wolam pomocy. Uzywam IE 7. Zmienianie strony nie dziala. Ustawienie na stale w Nortonie i zakaz zmiany nie dziala. POMOCY bo dostaje szalu Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez ufoufnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 HELP!! POMOZCIE MI Z TYM PROSZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...