Sauron2002 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam serdecznie wszystkich! Obecnie posiadam komputer Amd Athlon64 3000+ (s.754) , 1024 MB Ram, GeForce 6600 256 MB z płytą główną wymienioną w Temacie (Podaje Linka). Moje pytanie brzmi czy ta płyta jest w miare nowoczesna i dobra jak na taki komputer czy nie bo słyszałem już wiele opini, były one bardzo skrajne. Chciałem inną ale sprzedawca stwierdził że jest dobra. Co wy jako lepiej znający sie odemnie o tym myślicie? Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Faxconn Winfast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Płyta zdecydowanie nowoczesna... Foxconn to mało znana firma w polsce ale jedna z największych na świecie... Co prawda nie słynie ona z możliwości OC ale z minimalnego poziomu RMA czyli awaryjności - patrz jakość wykonania jest bardzo wysoka ... Ponieważ mam trochę wspólnego z Foxconn'em to powiem że to raczej solidne mobo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...