Skocz do zawartości
kamilo23

Rutkowski Patrol

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie wydaje ze ktos go wrobil... np. za ostatnia sprawe co bylego premiera zlapal i reszte... tacy ludzie maja mnostwo kontaktow i kolegow miedzyinnymi w rzadzie abw itp... ja mysle ze rutkowski nawet jak pojdzie siedziec to albo ucieknie im albo jak wyjdzie to im do****** i bedzie wielkie halo ze 10 lat za nic siedzial

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie wydaje ze ktos go wrobil... np. za ostatnia sprawe co bylego premiera zlapal i reszte... tacy ludzie maja mnostwo kontaktow i kolegow miedzyinnymi w rzadzie abw itp... ja mysle ze rutkowski nawet jak pojdzie siedziec to albo ucieknie im albo jak wyjdzie to im do****** i bedzie wielkie halo ze 10 lat za nic siedzial

pozdro

Ta jasne i jeszcze zrobi sobie tatuaz z planami wiezienia :lol:.

Zauwazyliscie ze wszedzie pisza 'Krzysztof R., byly posel samoobrony, znany detektyw" <-- po co te 'R', i tak wiadomo o kogo chodzi :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ;] detektyw nie przyznal sie do winy ;] a weglug mnie to go chca dojechac :D

@mlun: jestes taki sam jak wiekszosc ludzi w polsce patrzysz na to co pisza w gazetach w telewizji co pokazuja... a taki tvn to zydzi kontroluja nie wiem czy o tym wiesz... i rzucasz przykladem ze ile to razy bylo o rutkowskim z gazetach... tak naprawde nic nie wiesz bo moze ktos to kontroluje ? tak jak wybory wszystkie telewizje na PO a tu prosze PiS hahah bo wszystkie kontrolowane... jak innaczej wytlumaczyc ze wszyscy sie o 20 % mylili ? hmm ?

pozdro

P.S. dalej ogladajcie bezmyslnie telewizje i glosujcie kogo wam pokarza :) bo oni sa ELO !;]

Edytowane przez Kiczis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ;] detektyw nie przyznal sie do winy ;] a weglug mnie to go chca dojechac :D

@mlun: jestes taki sam jak wiekszosc ludzi w polsce patrzysz na to co pisza w gazetach w telewizji co pokazuja... a taki tvn to zydzi kontroluja nie wiem czy o tym wiesz... i rzucasz przykladem ze ile to razy bylo o rutkowskim z gazetach... tak naprawde nic nie wiesz bo moze ktos to kontroluje ? tak jak wybory wszystkie telewizje na PO a tu prosze PiS hahah bo wszystkie kontrolowane... jak innaczej wytlumaczyc ze wszyscy sie o 20 % mylili ? hmm ?

pozdro

P.S. dalej ogladajcie bezmyslnie telewizje i glosujcie kogo wam pokarza :) bo oni sa ELO !;]

fascynuja mnie ludzie ktorzy szukaja wszedzie teori spiskowej xD widze ze musisz miec niezle wtyki ze wiesz takie rzeczy :> czy moze to wysnilo ci sie :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze jeden problem "zaostrzania prawa" ...

Gdzie by sie ci ludzie pomiescili w wiezieniach:)

Rutkowskiemu sie nalezalo. Cwaniak byli tyle. Nielubie takich ludzi. Niewierze tez w ich "prawodządność"..

Ta akcja odbijaniadzioewczynki z lekcji przez zamaskowanych antyterrorystów to byla przesada..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@????????: Nie niezle wtyki tylko ile razy tvp robilo jaja? Naprzyklad podawali informacje o polityku z prawicy ktorego nikt "nie lubil" w piatek o 19 (najwiecej ludzi oglada wtedy) ze on to cos zrobil zlego tam.. poczym w sobote o 14 czy ktorej tam podawlali ze pomylka jednak i bardzo przepraszaja... tylko ze to ogladalo 20 % ludzi juz... sam raz widzialem taka akcje... pozdro.

Edytowane przez Kiczis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@????????: Nie niezle wtyki tylko ile razy tvp robilo jaja? Naprzyklad podawali informacje o polityku z prawicy ktorego nikt "nie lubil" w piatek o 19 (najwiecej ludzi oglada wtedy) ze on to cos zrobil zlego tam.. poczym w sobote o 14 czy ktorej tam podawlali ze pomylka jednak i bardzo przepraszaja... tylko ze to ogladalo 20 % ludzi juz... sam raz widzialem taka akcje... pozdro.

Potwierdzam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkońcu trafiła kosa na kamień. Cwaniakował, kombinował i wyszło szydło z worka. Ale co mu ten pierdel da? Trafi do jakiegoś lepszego więzienia, codziennie świeża gazetka, pogaduchy ze strażnikami, więc nie będzie się nudził. Rodzinę ma ustawioną na całe życie. Więc co ten sąd mu zrobi? Mogą mu naskakać. Co mu to da, że wysiedzi o ile trafi do paki? Jak wyjdzie, to się będzie byczył na jakiś wyspach do końca swoich dni i będzie się śmiał, ilu to frajerów wykiwał i jaką kasę zgarnął.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm to zdaje sie jest areszt... i nie wiem czy trafi do wiezienia i bedzie mial na codzien swieza gazetke itd... Bedzie na sankach bo jeszcze zdaje sie nie jest skazany nie ? Posiedzi tak z 2 lata w tym czasie przedstawia mu zarzuty on jakos sie wybroni albo dostanie w zawiasach 3 lata i tak to IMO sie skonczy. Ja osobiscie nie oceniam bo nie wiem czy to nie atak polityczny na jego osobe. Ktos moze chcial go wrobic w ta afere z praniem kaski z dzialanosci przestepczej. Nie sugeruje sie odrazu tym co mowia swiadokowie i dowodami bo te latwo sfabrykowac. Nie jedna osobe tak udup... Zobaczymy co dalej. Jak jest winny to niech mu dadza z 10 lat i niech odsiedzi caly wyrok :|

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny facet w sile wieku nagle choruje i słabnie , nasz wymiar sprawiedliwosci jest okrutny tylu zdrowych ludzi musiało udac sie do szpitala.

Co oni stosuja ze przez kilka godzin słabnie kazde serce, kregoslup sie nadwyreza, nerki przestaja pracowac, mozg płata figle , ktosmi powie co ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zadnym media nie wierze juz wcale. co do rutkowskiego to pewnie chce uniknac kary teraz jak kazdy. co do plecow to kandydat na prezydenta ostatni z sld... wiecie o kogo chodzi... to zapomnial sobie akcji orlenu do sprawozdania majatkowego wpisac. jemu nic nie zrobili nawet immunitetu nie sciagneli a normaly czlowiek poszedl by za kratki;] Takze rutkowski spokojnie moze z tego wyjsc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spylon :/ - Watpie zeby zaslabl. Zrobil to specjalnie i chyba udawal, myslal pewnie ze przeciagnie sie sprawa, on powie ze na cos chory i tyle.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak uslyszalem dzisiaj w radiu, ze zaslabl w sadzie i musieli go odwiesc do szpitala to sam prawie padlem :lol2:

A sedziowie pojechali z nim, i oglosili werdykt w szpitalu - to jest dopiero parodia :>. Pewnie kolega z grilla, lub jakis bliski znajomy ten sedzia. Na 99% dostanie zwolnienie z kary, bo zdrowie mu na to nie pozwala. My jak cos przeskrobiemy to idziemy do wiezen najgorszych, a ludzie z ranga, lub znani zawsze sobie cos upieka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi