Skocz do zawartości
kamilo23

Rutkowski Patrol

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie mozna osadzach go skoro nie wiemy czy jest winny. W tym panstwie mozna zrobic wszystko jezeli ma sie kontakty i jest sie wysoce postawioynm urzednikiem. Co to dla nich zamknac jakiegos Rutkowskiego, on sam mowi ze jest wrabiany. Nigdy nie wiadmo - co z tego ze znany, ale jego akcje skutek odnosily i wiecej robil w miesiac niz cala policja w rok ;]. Niektore akcje mial jakies przebajerowane, ale mimo to nie bede po nim jezdzil bo wg. mnie po co on mialby prac kase? Przeciez on full sieki ma za te swoje odbijanie zakladnikow + program w tvn.

Zreszta w tym kraju mozna z antysemity zrobic zyda, a co dopiero z detektywa przestepcy ;]

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slavOK z czego sie smiejesz? Jestem przekonany ze nie wiesz o pewnych sprawach a smiejesz sie miedzy innymi dlatego ze ilus debilnych ludzi zostało nagranych przez tvn .. (wspominany film z relacji radia maryja ktorzy to wyzywali ekipe tv od zydow, masonow itp.. ). I tak teraz wypowiedzi osob tego typu beda wykpiewane przez jeszcze wiekszy odsetek ludnosci.. bo smieja sie z głupoli choc sami na ten temat wiedza tyle co nic ;)

Moze i go wrabiaja.. mozliwe ze cos przeskrobał. Ale wiadomo ze zawsze jakas ofiare musza znalezc .. albo zeby samemu wyjsc cało albo zeby kogos pograzyc ;) Jak cos .. nie on jeden chciał sie w cwany sposob dorobic wiec nie zdziwie sie jesli sie okaze mimo wyraznych podejrzen(jakichs dowodow..) iz bedzie wolny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Ale się Rutkowski zeszmacił :mur:

Ta....

To nomalne.Chce sie dobrze i wygodnie zyc to sie kombinuje.Jemu nie wystarzcyla by praca za 1000 tylko za 50000 plus szol w TV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pioorek: nikt nie chce ;]

@SlavOK: hmm co sie smiejesz ? nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka media maja sile... sieszne :lol:

@st1ch: hehe ja ci powiem wiecej takich przykladow... rutkowski to jest nic bo narazie niewiadom co z nim bedzie. Cimoszewicz jak sobie "zapomnial" w zeznaniu zapisac tam akcji orlenu za niebagatelna sume to nic mu niezrobili. jakby moj tato sobie tak zapomnial to dzis bym dostawal kartki za kratek pozdro :lol: mnie 1 rzecz ciekawi dlaczego w sprawie rutkowskiego sie tak spiesza ze za nim do szpitala jada ? jakos FOS sie ciagnie tyle lat i nic ? tam za nikim nie gonia luzik wogole :D:D:D hmm dla mnie to jest kolejny dowod ze jest wrabiany i go chca uciszyc szybko bo na cos grubszego wpadl.

acha i pamientajcie to tylko moja opinia :D ebz nerwow :)

pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

@Pioorek: nikt nie chce ;]

@SlavOK: hmm co sie smiejesz ? nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka media maja sile... sieszne :lol:

@st1ch: hehe ja ci powiem wiecej takich przykladow... rutkowski to jest nic bo narazie niewiadom co z nim bedzie. Cimoszewicz jak sobie "zapomnial" w zeznaniu zapisac tam akcji orlenu za niebagatelna sume to nic mu niezrobili. jakby moj tato sobie tak zapomnial to dzis bym dostawal kartki za kratek pozdro :lol: mnie 1 rzecz ciekawi dlaczego w sprawie rutkowskiego sie tak spiesza ze za nim do szpitala jada ? jakos FOS sie ciagnie tyle lat i nic ? tam za nikim nie gonia luzik wogole :D:D:D hmm dla mnie to jest kolejny dowod ze jest wrabiany i go chca uciszyc szybko bo na cos grubszego wpadl.

acha i pamientajcie to tylko moja opinia :D ebz nerwow :)

pozdro :)

Ta ...wpadl na cos grubszego....chyba jakas babe w spozywczaku.

On wpadl :) Ten koles to umie robic tylko pokazowki w TV,a od afer to mu wara.Krecic wala umial na bank.ale nie wierze ze wpadl na jakas gruba kreske.Czym on sie zajmowal....MODA(zalozyl sobie nawet jakis syfny kramik),parlamentowaniem z WASKIM do Parlamentu Europejskiego i zgrywaniem TFARDZIELA w Iraku.Dajcie sobie spokoj.Po prostu,czasy sie zmienaja.Moze po prostu,najzwyczajniej w swiecie komus podpadla albo serio chca rozwiazac jego sprawe(pamietamy ze ktos go oskarzal o kradziez i wymusznie...sprawa Merca).A swoja droga,ja sie ciesze.Niech sobie nie mysla ze ich nie da sie ruszyc.To kwestia czasu.

A to jego zaslabniecie....wymuszone chyba, aby jakas litosc wzbudzic.Taki KOZAK zaslabl....

Zaslabl nie dlatego ze sie zle poczul,ale dlatego ze uslyszal co na niego maja.

Fura +skora+komura kosztuje..wiec trzeba miec kase.....nie....

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@SlavOK: hmm co sie smiejesz ? nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka media maja sile... sieszne

no i co z tego ?? przepraszam, ale ja osobiście TV traktuje jako rozrywkę a na stanowisku prezesa TVN może sobie nawet murzyn z Zimbabwe być... zmieni coś to wasze gdybanie ??

zaraz cześć z Was zacznie popierać Radio Maryja i TV Trwam – dowiemy się, że to jedyna nie zakłamana stacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i co z tego ?? przepraszam, ale ja osobiście TV traktuje jako rozrywkę a na stanowisku prezesa TVN może sobie nawet murzyn z Zimbabwe być... zmieni coś to wasze gdybanie ??

zaraz cześć z Was zacznie popierać Radio Maryja i TV Trwam – dowiemy się, że to jedyna nie zakłamana stacja.

bo to prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radio Maryja nie jest zaklamane... posluchaj rozmow niedokonczonych nie wiem czy jeszcze sa na antenie :)

No swietnie jeden zwolennik juz jest, oby tak dalej - to zlikwiduja wszystkie kanaly TV i FM, a bedzie tylko jedna publiczna telewizja Trwam :|.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem panowie tak. Rutkowski nie poszedł do pie.rdla za uczestnictwo w aferze paliwowej tylko za zatajanie jej, sam nie brał udziału. Jeżeli ktoś z "góry" będzie chciał rozwiązać sprawe do końca to Rutkowski wyjdzie z tego obronną ręka.

Tyle ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno trza Rutkowskiemu oddać, texty ma niezłe :)

Z artykułu gazety:

Detektyw działa:

- 3, 2, 1... BOMBA! Gleba! Stój, bo cię odstrzelę!

Detektyw przemawia do zatrzymanego:

- Już wiesz, z kim tańczysz, nygusie?!

Detektyw dowcipnie o zatrzymanym:

- Popatrz, k.u.r.w.a, pompę zrobił!

WIELKI LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe wcale nie jestem zadnym fanem radia maryja. Wszyscy wy mysliicie ze zawsze jest tam numer konta? sluchal ktos czy tylko tam mowicie? hmm ? byly ciekawe rozmowy o naszym bylym prezydencie... na ktorego tyle osob glosowalo a teraz wyplywa orlen i kolejne ;] hehe mam nadzieje ze stanie sie z nim to co z rutkowskim.

pozdro

To tylko moja opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Rutkowski nie uczestniczył w aferze paliwowej!! Więc nic nie wypłynie, jedynie to że posiadał dowody na jej temat, ale nikt ze starego rządu nie chciał się w to mieszać. Teraz pałeczke przejeły osoby, który oskarżyły go o zatajenia. pr0ste

Daje że za pare miesięcy Ruti wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Rutkowski nie uczestniczył w aferze paliwowej!! Więc nic nie wypłynie, jedynie to że posiadał dowody na jej temat, ale nikt ze starego rządu nie chciał się w to mieszać. Teraz pałeczke przejeły osoby, który oskarżyły go o zatajenia. pr0ste

:blink:

Poca, a to doczytałeś?:

Zarzuty, które postawiono Rutkowskiemu, dotyczą jego współpracy z "baronem paliwowym" Henrykiem M. Według prokuratury obiecywał mu, powołując się na kontakty w Sejmie i organach ścigania, że M. wyjdzie z aresztu za kaucją, a wcześniej pomagał mu prać brudne pieniądze. Rutkowski twierdzi, że jest niewinny i że w sprawę został wrobiony. Sąd uznał jednak, że dowody są wystarczająco mocne, by detektyw czekał na proces w areszcie.

A wcześniej to:

Poważne kłopoty Rutkowskiego zaczęły się wiosną tego roku. Najpierw prokuratura na Śląsku postawiła mu zarzuty za wtargnięcie do szkoły podstawowej i wyciągnięcie przez jego komandosów ze szkolnej ławki siedmioletniego chłopca na zlecenie jego matki. Później dostał zarzuty za akcję w Bytomiu - bezprawne zatrzymanie kilku mężczyzn (jednego Rutkowski złapał, powalił na ziemię i skuł przez pomyłkę). Prokuratura wydała także Rutkowskiemu zakaz prowadzenia działalności detektywistycznej, ale ten biura nie zamknął

Teraz sąd rozstrzygnie czy zarzuty są na tyle poważne i udokumentowane żeby wszcząć postępowanie. Na razie Rutkowski siedzi w areszcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poca, a to doczytałeś?:

A wcześniej to:

Teraz sąd rozstrzygnie czy zarzuty są na tyle poważne i udokumentowane żeby wszcząć postępowanie. Na razie Rutkowski siedzi w areszcie.

I posiedzi tam trochę do rozprawy. Dadzą mu 2 lata w zawiasach i tyle sobie posiedzi. Obym się mylił jak jest faktycznie winny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poca, a to doczytałeś?:

A wcześniej to:

Owszem, czytałem to i to, a nawet i tamto ;]

Swoją wiedze wynosze nie z gazet ani innych mediów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak to sie teraz nazywa B-)

Juz ja sie domyslam z jakich zrodel poca takie rewelacje wynosi.

:oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi