ArtiXon Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam! Oddalem swoj dobry dysk do naprawy(cos elektornika siadla)i musialem wrzucic stary dysk.Wszystko ladnie i pieknie windows jest xp pro sp2 i jedna rzecz mnie zmartwila.Nie moge sformatowac dysku jako NTFS.Mam dwie partycje C: i D:.C jest NTFS ale D mam FAT 32 i potrzebuje strasznie ntfs.Probowalem na rozne sposoby np.usunalem stery nvdii od ide(ten dysk ma 6 lat wiec nowe stery mu sie nie przydadza i jest to wd 20gb)Podczas formatowania wyskakuje blad ze windows nie byl w stanie dokonczyc formatowania dysku.Moj komputer to ten drugi z podpisu a mianowicie:amd sempron 2800+ mobo:gigabyte k8ns rev 2.0 no i ten dysk 20gb wd.Moze ktos pomoze co z takim fantem zrobic??Bo ten dziadoski fat nie obsluzy pliku powyzej 4gb.... PLZ help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMax87 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 A m oże by tak użyć jakiegoś Partition Magica, który powinien załatwić sprawę myślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Jak bedzie ok to stawiam Ci piwo:)No narazie to ciezko mi znalezsc ten programik ale na torrencie moze bedzie:) W googlach tylko demo jest co chyba nic nie warte??:D Edytowane 30 Marca 2006 przez ArtiXon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Nie daje rady tym programem...nie chce sie sformatowac.. moze inny program??Albo inna opcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) a probawales przekonwertowac partycje na ntfs, nie utracisz przy tym danych jesli chcesz D: start>uruchom>cmd i wpisz convert d: /fs:ntfs Edytowane 30 Marca 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiXon Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Greg wielke THX dla Ciebie:)Juz wszystko OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...